SPORTURI  »  RUGBY  »  ANTRENOR

Echipa de rugby "U" Cluj are antrenor nou. Bogdan Voicu: "Sper să fie o schimbare benefică echipei"

"U" Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 18:34

Conducerea "U" Cluj l-a numit pe Bogdan Voicu în funcţia de antrenor principal al echipei de rugby. Octavian Chihaia, fostul tehnician, a devenit director tehnic cu atribuţii în coordonarea activitatii de juniori şi formare a echipei de rugby în 7, anunţă mediafax.
           
Voicu a mai antrenat echipa Universităţii în sezonul 2004-2005. "Mă întorc ca antrenor la echipă după şapte ani cu mai multă experienţă şi sper să fie o schimbare benefică echipei", a declarat pentru rugby.ro tehnicianul Bogdan Voicu.
           
Octavian Chihaia va rămîne în continuare alături de echipă din postura de director tehnic, atributiile sale urmînd să fie de coordonare, de legatură cu eşaloanele de juniori şi de formare a echipei de rugby în 7.

"Vine o vreme cînd trebuie să te retragi şi să vină cineva mai tînăr. Cred că am găsit persoana potrivită şi consider că este o soluţie bună. Va avea tot sprijinul din partea mea", a declarat Octavian Chihaia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează