SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

Favoriții se impun! Franța și Noua Zeelandă, victorii la Cupa Mondială

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 16:44

În grupa C a Cupei Mondiale găzduite de Japonia, Franța a învins azi SUA cu 33-9, după ce timp de 65 de minute americanii au stat în apropierea „cocoșilor”, 9-12. 

Până la urmă, totul s-a decis în ultimul sfert de oră, când jucătorii lui Jacques Brunel au reușit trei eseuri prin Gael Fickou, Baptiste Serin și Jefferson Poirot.  

„Am avut o mare surpriză în prima repriză. Am crezut că ne va fi mai ușor, dar ei s-au agățat și ne-au făcut viața grea”, a recunoscut la final Bernard Le Roux.  

+6 FOTO

În grupa B, Noua Zeelandă a reușit o impresionantă desfășurare de forțe în fața Canadei, 63-0 în partida disputată la Oita. În plus, Jordie, Beauden și Scott Barrett s-au convertit în primul trio de frați care au izbutit să înscrie încercări în același meci de la Cupa Mondială.  

Joi sunt programate duelurile Georgia-Fiji (grupa D) și Irlanda-Rusia (grupa A).

Citește și:

Stejarii”, pe mâna unui britanic: „Scopul meu este să unesc oamenii implicați în rugby-ul românesc”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează