RUGBY  ·  DEMITERE

Federația de Rugby i-a reziliat contractul antrenorului Thomas Lièvremont! Motivele deciziei + Ce urmează pe banca naționalei

Thomas Lièvremont Foto: frr.ro
Thomas Lièvremont Foto: frr.ro

Vineri, 07 Decembrie 2018

Federația Română de Rugby a decis să-i rezilieze contractul antrenorului principal al naționalei, Thomas Lièvremont, și a antrenorului responsabil cu pregatirea fizică, Olivier Rieg.

"Membrii Biroului Federal al Federației Române de Rugby au decis în unanimitate denunțarea unilaterală a contractului antrenorului principal al naționalei de seniori a României, Thomas Lièvremont, și a contractului antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, Olivier Rieg.

Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neîndeplinirea obiectivelor de performanță stabilite de comun acord de World Rugby și Federatia Romana de Rugby și asumate de cei doi antrenori.

În urma analizării rapoartelor pregătite de toți membrii staff-ului echipei naționale și în contextul rezultatelor obținute în partidele internaționale din luna noiembrie, membrii Biroului Federal au decis în unanimitate rezilierea celor două contracte, la sedința în care a fost luată hotărârea fiind prezent și consultantul World Rugby pentru proiectul de Înaltă Performanță Tier 2, Richie Dixon.

Au fost începute deja de către forul mondial și Federația Română de Rugby demersurile în vederea identificării celor mai potrivite persoane care să îi pregătească pe Stejari în viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la începutul lui 2019.

În luna noiembrie, România a susținut trei meciuri, în care a înregistrat o victorie și două înfrângeri. În prima întâlnire, România a învins Portugalia cu 36-6, această victorie menținându-i pe Stejari în primul esalon al Rugby Europe International Championship. Celelalte două meciuri, partide-test World Rugby, au fost pierdute de Stejari cu 31-5 în fața echipei Statelor Unite ale Americii și cu 27-20 în fața Uruguayului", scrie în comunicatul FRR.Răsturnare de situație privind analiza oaselor Alexandrei. Anunțul șocant făcut de Parchet

Libertatea

Comentarii (3)

cneius  •  07 Decembrie 2018, 17:12

Dar sefii cind isi dau demisia ??? Din cauza amatorismului lor Romania nu este la Cupa Mondiala !!!

ursingur  •  07 Decembrie 2018, 16:22

pai daca la frr nu sunt in stare sa aiba un magazin virtual, in secolul 21, ce pretentii sa ai sa aduci antrenori, sa faci performanta. din pacate, ca majoritatea sporturilor de echipa, degradare totala. aceeasi retea de pile, cunostinte, relatii.....

agiler  •  07 Decembrie 2018, 15:35

Ok dar cel mai penibil președinte de federație All time Alin Petrache când își dă demisia.Nu de alta dar a îngropat rugbyul românesc.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Napoli - Liverpool

Digi 4, Look Plus, Telekom 1
15:00 Volei M

Grecia - Portugalia

Telekom 3
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

Borussia Dortmund - Barcelona

Digi 4, Look Sport, Telekom 2
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Inter Milano - Slavia Praga

Digi 1, Telekom 2, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Zenit St. Petersburg

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Borussia Dortmund - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Liverpool

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Valencia

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Lille

Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg – Genk

Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1