SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA REGELUI

Finală Steaua - CSM București în Cupa Regelui! Echipele din București le-au învins pe cele din Provincie în semifinalele disputate la Cluj-Napoca

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 20:32

Pe stadionul din Parcul "Iuliu Hațieganu", din Cluj Napoca, s-au disputat azi semifinalele Cupei Regelui la rugby.

În primul meci, Steaua București a trecut cu 32-28 de Știința Baia Mare, deținătoarea trofeului. Steliștii au reușit patru eseuri față de doar două ale maramureșenilor. A fost un meci cu mulți nervi, arbitrul partidei Vlad Iordăchescu arătând nu mai puțin de cinci cartonașe galbene și un roșu, stelistul Ciprian Lucaci.

Este pentru prima dată când maramureșenii ratează finala competiției, ei jucând în ultimul act în 2015, și câștigând trofeul în 2016 și 2017.

În cea de-a doua semifinală, CSM București a învins clar Timișoara Saracens. A fost 1-1 la eseuri, dar bucureștenii s-au desprins prin cele opt lovituri de pedeapsă reușite de Florin Vlaicu. Finala Cupei Regelui se va disputa pe 25 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează