SPORTURI  »  RUGBY  »  DISPARIȚIE

Situație stranie în Barcelona: jucător de rugby, dispărut de 7 zile » Recent, un alt sportiv a fost găsit mort

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 11:17 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 12:05

Levi Simeon Davis (24 de ani), un jucător de rugby din Anglia, este dat dispărut de o săptămână, în Barcelona. În octombrie, un alt jucător de rugby, australianul Liam Hampson, a fost dat dispărut timp de câteva zile, ulterior fiind găsit mort.

În prezent jucător la Worthing RFC, din Liga a 4-a engleză, și fost concurent la X Factor Anglia (2019), Levi Devis este dispărut de o săptămână, potrivit Marca.

Presa din Spania anunță că sportivul a fost văzut ultima dată într-un bar, din zona Las Ramblas

„E incredibil de suspect! Ce încearcă echipa lui Djokovic să ascundă?” » Imaginile devenite virale în timpul semifinalei de la Paris
Paris Masters
„E incredibil de suspect! Ce încearcă echipa lui Djokovic să ascundă?” » Imaginile devenite virale în timpul semifinalei de la Paris

Al doilea jucător de rugby care dispare în Barcelona

Fostul său club, Bath Rugby, a anunțat pe Twitter dispariția lui Devis, cerând sprijinul autorităților și al locuitorilor.

„Eu și familia suntem disperați. Vrem să știm dacă Levi e bine. Levi, te rog să ne cauți. Dacă cineva știe ceva despre el, să ne contacteze. Nimeni nu știe nimic de el din 29 octombrie”, a spus mama lui Levi Davis pentru The Sun.

Levi Devis a devenit cunoscut în Mare Britanie după ce în 2019 a participat la X Factor, iar în 2020 a fost concurent la o emisiune de întâlniri. Tot în 2020, a devenit primul jucător profesionist din Marea Britanie care a mărturisit că este bisexual.

Recent, în octombrie, Liam Hampson a fost găsit decedat în Barcelona. Acesta a fost dat dispărut și găsit după câteva zile decedat în apropierea unui club. Polițiștii au spus că aceasta a murit în circumstanțe stranii, după ce ar fi căzut de la o înălțime de 10 metri.

Citește și: 

Incredibil: Sergio Perez a anunțat că „voi încerca să-l înving pe Verstappen”. Șeful Red Bull l-a pus la punct

Holger Rune, elevul lui Mouratoglou, a scris istorie la Paris » L-a învins pe Djokovic pentru cea mai mare performanță a carierei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
Cripure
Cripure  •  14 Noiembrie 2022, 17:04

Intre timp nationala de Rugby a mai jucat un meci test cu Uruguay. Iar voi, profesionistii gazetari sportivi de la GSP, ignorati total acest sport. V-as gratula cu un compliment dar ma abtin.

Cripure
Cripure  •  09 Noiembrie 2022, 16:25

Domnilor gesepisti stiati ca nationala de rugby a Romaniei jucat saptamana trecuta un meci test cu Chile? S-ar zice ca nu. Bine ca ne tineti la curent cu toate miscarile lui Gigi Becali si ale lui Meme, fosti colegi de detentie. Mai aveti pretentia ca sunteti o gazeta a sporturilor... Rusine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează