SPORTURI  »  RUGBY  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Apariție regală în tribune! Cine e Prințesa care a impresionat fotografii, dar și sportivii la meciul de rugby de la Cupa Mondială

Prințesa Charlene de Monaco. Foto: Getty Images +11   FOTO
Prințesa Charlene de Monaco. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 17:10 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 18:26

Pe 10 septembrie s-a disputat meciul de rugby dintre Africa de Sud și Scoția, din Grupa B de la Cupa Mondială, cea din care face parte și România. Sud-africanii au învins, scor 18-3. În tribunele stadionului Velodrome din Marsilia, Prințul Albert de Monaco (65 de ani) și soția sa, Prințesa Charlène (45 de ani), și-au făcut apariția. 

Cuplul regal al principatului Monaco a asistat duminică la meciul din cadrul Cupei Mondiale de Rugby de la Marsilia. Prințesa Charlene de Monaco, care e fostă înotătoare olimpică, a uimit cu apariția ei într-un elegant costum complet negru. Ea a încurajat echipa Africii de Sud, țara ei natală

GALERIE FOTO. Apariție regală în tribune la meciul de rugby dintre Africa de Sud și Scoția

+7 FOTO

Deși se zvonește că locuiește de ceva vreme separat de soțul ei, Prințesa Charlene și Prințul de Monaco au încercat să fie cât mai apropiați, Albert chiar și-a pus brațele în jurul ei în timp ce discutau cu alți fani ai sportului. La ținuta ei, Prințesa Charlene a adăugat o pereche simplă de cercei, în timp ce și-a pus în evidență frumusețea naturală cu un machiaj simplu. În schimb, Prințul Albert a optat pentru o ținută smart casual, purtând o cămașă albă cu guler deschis și pantaloni de costum gri.

Aceasta este cea mai recentă apariție pe care cuplul a făcut-o în încercarea de a se prezenta uniți și îndăgostiți, după ce s-a zvonit că „trăiesc separat” și că „se văd doar din motive ceremoniale”.  

Charlene și Prințul de Monaco ar locui de ceva vreme separat

Albert și Charlene au fost în centrul speculațiilor după ce zvonuri din presa europeană au susținut că ea locuia în Elveția și că își vedea soțul doar „cu programare”. O sursă apropiată de cuplul regal a declarat pentru ziarul francez Voici că fosta sportivă și fiul lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de fațadă”.

Publicația adaugă că Prințesa Charlene a promis să se întoarcă la Monaco cu ocazii oficiale și că acum i se permite să își vadă copiii mai des. „Albert și Charlene sunt acum buni parteneri, se ocupă pe rând de copii”, a adăugat o sursă pentru ziarul german Bild. Zvonurile privind starea căsniciei cuplului au circulat ani de zile, de când Charlene a plâns la nunta sa cu fiul lui Grace Kelly, în 2011. Cu toate acestea, zvonurile au luat amploare atunci când Charlene a petrecut cea mai mare parte a anului 2021 departe de soțul ei, după ce s-a întors în Africa de Sud, țara sa natală, pentru ceea ce trebuia să fie o călătorie de o lună. Ea nu a fost fotografiată în Monaco din ianuarie 2021 până în martie 2022, invocând o problemă cu sinusurile care a împiedicat-o să zboare.

+7 FOTO

Cine e, de fapt, Prințesa Charlene

Charlene este o fostă înotătoare. Ea s-a căsătorit la 1 iulie 2011 cu Albert al II-lea, Prinț de Monaco. S-a născut în anul 1978, în Bulawayo (Zimbabwe), însă s-a mutat cu familia în Africa de Sud, în 1989.

În anul 2000, Albert a întâlnit-o pentru prima dată pe înotătoarea Charlene Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud și a câștigat medalia de aur.

Citește și:

Fosta lui Adrian Cristea a sucit mințile italienilor. Andreea Roșca a purtat cel mai adânc decolteu în vacanță

Luis Rubiales a demisionat din fruntea Federației spaniole! » De ce s-a răzgândit: „Nu puteam continua în aceste condiții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
penultimul
penultimul  •  12 Septembrie 2023, 05:40

Paris Match. Nu GSP. Ce ne pasa de Charlène si Grimaldi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează