SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP

ROMÂNIA - GEORGIA // Naționala de rugby are un echipament special pentru debutul în noua ediție a Rugby Europe Championship

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2019 09:34

Naționala de rugby a României va debuta astăzi, la Cluj-Napoca, în noua ediție a Rugby Europe Championship contra campioanei de anul trecut, Georgia.

"Stejarii" vor apărea în partida de la ora 14:00, în direct la TV Telekom Sport, purtând un echipament nou. Elementul vizual al noului echipament este trunchiul unui stejar, făcându-se astfel referire la denumirea neoficială a echipei: "Stejarii".

Fiecare inel este ilustrat cu numele tuturor jucătorilor care au purtat tricoul reprezentativei la edițiile de Cupă Mondială și Jocurile Olimpice și au cucerit titluri europene cu România.

"Port tricoul echipei naționale de foarte mult timp. Tricourile se schimbă de-a lungul timpului, dar frunza de stejar este mereu acolo, amintindu-mi că este o mândrie și o onoare să imi reprezint țara", a declarat Florin Vlaicu, liderul de selecții pentru România cu 113 meciuri.

Vezi și: 

Calafeteanu va bifa o bornă ISTORICĂ în meciul de sâmbătă cu Georgia: „E răsplata respectului pe care îl port acestui sport și a ceea ce am ales să fac în viață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează