SPORTURI  »  RUGBY  »  CSM BUCUREȘTI

RUGBY / CSM București nu s-a înscris în Cupa României!

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 14:54

Semn de desființare a echipei de rugby CSM București? Directorul general Gabriela Szabo a făcut o ședință cu șefii secției și le-a transmis că marți va da un răspuns oficial. 

Sâmbătă, 10 august, CSM București urma să joace în prima etapă a Cupei României la rugby, echipa patronată de Primăria Capitalei fiind deținătoarea trofeului. Numai că, directorul general al clubului, Gabriela Szabo, nu a semnat hârtiile pentru înscrierea echipei la federație, în acest caz CSM București nefiind programată! 

Starea de incertitudine de la secția de rugby a CSM continuă de luni bune. Managerul secției, Lucian Lorin și-a prezentat demisia, în locul său fiind numit Sandu Perpelea. Ședințe peste ședințe la clubul Primăriei București, dar lucrurile nu au găsit o cale de rezolvare.  

CSM București ar fi trebuit să joace cu Dinamo București în prima etapă din Cupa României, ediția 2019-2020. Numai că, "tigrii" nu au mai fost programați de federație. Jucătorii așteaptă acum să vadă dacă până marți se va schimba ceva. Până marți, 13 august, i-a anunțat Gabriela Szabo că trebuie să aștepte pentru a se lua o hotărâre în privința echipei.  

Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla cu echipa, mai ales că în acte, CSM București ar mai avea, se pare, doar cinci jucători legitimați! Fără antrenor, cu restanțe salariale mari, situația pare pecetluită!

Gazeta Sporturilor a anunțat în urmă cu câteva zile care este situația din cadrul CSM București: 

Practic, pentru că s-a ajuns, se spune, la un buget cu aproape 40% mai mic decât în sezonul trecut, trebuie desființate cu totul câteva secții. Prima vizată ar fi cea de rugby, acolo unde se cheltuiesc destul de mulți bani cu echipa de primă ligă. „Tigrii” din echipa de rugby și-au început pregătirile la CSM, dar nu știu nimic despre viitorul lor. Cert este că nu se va mai continua cu antrenorul Lașa Tavartkiladze, cel cu care CSM a încheiat sezonul trecut. 

Tăieri de buget se vor face la toate secțiile, urmând ca în viitorul sezon CSM București să se canalizeze doar pe echipa feminină de handbal. În rest, se pare că se va merge la limită, pe cheltuieli cât mai mici, cu jucători autohtoni și antrenori români. (CITEȘTE MAI MULT AICI) 

VEZI ȘI:

Victorie pentru CSM București în Suedia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close