SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

RUGBY // FOTO Bravură galeză » Australia, învinsă de către Țara Galilor la Cupa Mondială din Japonia

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 17:16

În fața unui stadion plin în Tokyo, Țara Galilor a învins la limită ieri Australia, 29-25, în cea mai așteptată ciocnire din grupa D a Cupei Mondiale găzduite de Japonia. 

Australienii au reușit trei eseuri, prin Ashley-Cooper (min 20), Haylett-Petty (45) și Hooper (61), două dintre ele transformate de Matt Toomua, în timp ce europenii au izbutit două, ambele convertite de Biggar, respectiv Patchell, cei care au marcat și câte un dropgol.  

Galezii au rezistat unui asalt puternic al adversarilor în repriza secundă, antrenorul Warren Gatland spunând că „am învățat din greșelile trecutului”.  

În aceeași grupă, Georgia și-a impus superioritatea în fața Uruguayului, 33-7. Azi e programată o singură partidă, Scoția-Samoa, pe stadionul Kobe Misaki din Kobe, contând pentru grupa A.  

+6 FOTO

FOTO: GettyImages

VEZI ȘI: 

Derapaj xenofob de o gravitate extremă în rugby-ul românesc » Un jucător român e acuzat de rasism și bullying după ce l-a UMILIT pe un fijian: „Maimuță împuțită și puturoasă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  29 Septembrie 2019, 22:55

surpriza totala acest mic articol despre altceva decat FCSB/Becali. Scris fara nici un fel de chemare dar tot surpriza se cheama ca este. Ati intrat in anul mortii?

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  29 Septembrie 2019, 18:38

Este CM de rugby si gsp (gazeta Sporturilor !!!!), publica un singur articol, de cateva randuri, in care face si greseli. Scrieti in continuare de vicecampioana Romaniei la fotbal, de derapajele personajului ala ***... si va mai numiti ziar de sport....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2859952087367151
Bogdan Munteanu  •  29 Septembrie 2019, 17:54

Biggar la galezi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează