RUGBY  ·  CUPA MONDIALĂ

RUGBY // FOTO Bravură galeză » Australia, învinsă de către Țara Galilor la Cupa Mondială din Japonia

Articol de — Duminica, 29 Septembrie 2019, 17:16

În fața unui stadion plin în Tokyo, Țara Galilor a învins la limită ieri Australia, 29-25, în cea mai așteptată ciocnire din grupa D a Cupei Mondiale găzduite de Japonia. 

Australienii au reușit trei eseuri, prin Ashley-Cooper (min 20), Haylett-Petty (45) și Hooper (61), două dintre ele transformate de Matt Toomua, în timp ce europenii au izbutit două, ambele convertite de Biggar, respectiv Patchell, cei care au marcat și câte un dropgol.  

Galezii au rezistat unui asalt puternic al adversarilor în repriza secundă, antrenorul Warren Gatland spunând că „am învățat din greșelile trecutului”.  

În aceeași grupă, Georgia și-a impus superioritatea în fața Uruguayului, 33-7. Azi e programată o singură partidă, Scoția-Samoa, pe stadionul Kobe Misaki din Kobe, contând pentru grupa A.  

+12 FOTO

FOTO: GettyImages

VEZI ȘI: 

Derapaj xenofob de o gravitate extremă în rugby-ul românesc » Un jucător român e acuzat de rasism și bullying după ce l-a UMILIT pe un fijian: „Maimuță împuțită și puturoasă””Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (4)

remarque  •  29 Septembrie 2019, 22:55

surpriza totala acest mic articol despre altceva decat FCSB/Becali. Scris fara nici un fel de chemare dar tot surpriza se cheama ca este. Ati intrat in anul mortii?

rooster_adevarat  •  29 Septembrie 2019, 18:38

Este CM de rugby si gsp (gazeta Sporturilor !!!!), publica un singur articol, de cateva randuri, in care face si greseli. Scrieti in continuare de vicecampioana Romaniei la fotbal, de derapajele personajului ala ***... si va mai numiti ziar de sport....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bogdan Munteanu  •  29 Septembrie 2019, 17:54

Biggar la galezi.

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1