SPORTURI  »  RUGBY  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE RUGBY

S-au stabilit „sferturile” Mondialului de Rugby » Programul complet

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 19:36

Cupa Mondială de rugby din Japonia a intrat în faza a doua, după ce azi s-au disputat ultimele meciuri din grupe.

Competiția supremă din rugby a ajuns la fazele fierbinți, cele eliminatorii. După ce timp de aproape o lună s-a jucat în grupe, din weekend nu mai e loc de pași greșiti. 

Astăzi, au avut loc ultimele partide din grupe, unde Țara Galilor a trecut de Uruguay cu 35-13  în grupa D, Tonga a depășit SUA cu 31-19 în grupa C, iar în ultima partidă cu miză, Japonia a învins Scoția cu 28-21 în grupa A.  

Astfel că Japonia, Irlanda, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Anglia, Franța, Țara Galilor și Australia sunt cele opt echipe care se vor lupta pe 19 și 20 octombrie pentru semifinale, care vor avea loc pe 26 și 27 octombrie, iar finalele pe 1 și 2 noiembrie. Deținătoarea trofeului este Noua Zeelandă.

Programul sferturilor de finală 

19 octombrie Anglia-Australia (Oita) 
19 octombrie Noua Zeelandă-Irlanda (Chofu)
20 octombrie  Țara Galilor-Franța (Oita)
20 octombrie Japonia-Africa de Sud (Chofu)

Vezi și:

Probleme în Japonia din cauza taifunului Hagibis! Calificările din Formula 1 au fost reprogramate, iar două meciuri de la Cupa Mondială de Rugby au fost anulate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
neluvasilica
neluvasilica  •  14 Octombrie 2019, 17:49

doar cateva randuri dupa, poate cel mai frumos meci de la Cupa Mondiala?nimic de mobilizarea organizatorilor pentru a face acest meci posibil? nimic de conjuctura in care s-a desfasurat? nimic de victoria superba a Japoniei?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Octombrie 2019, 22:12

*** e cumva oraș înfrățit cu Pipera?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geocluj
geocluj  •  13 Octombrie 2019, 21:47
Postat de gigi_kovacs pe 13 Octombrie 2019, 20:21

Nu cumva Japonia a invins Tara Galilor si Scotia pe Uruguay ??

Nici vorba...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează