SPORTURI  »  FORMULA 1  »  TAIFUN

Probleme în Japonia din cauza taifunului Hagibis! Calificările din Formula 1 au fost reprogramate, iar două meciuri de la Cupa Mondială de Rugby au fost anulate

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 10:31

Japonia se confruntă cu vreme neprielnică, din cauza Taifunului Hagibis, iar evenimentele sportive din acest weekend au de suferit. 

Azi, la ora 08:00, ora României, erau programate calificările de la Formula 1, din Marele Premiu al Japoniei. Astfel, la 5 ani de la accidentul suferit de Jules Bianchi, decedat în iulie, FIA a decis să nu riște nimic și a decis amânarea calificărilor. 

Au fost reprogramate pentru duminică, de la ora 04:00, ora României. Cursa va avea loc de la ora 08:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Două meciuri de rubgy amânate 

Și Cupa Mondială de Rugby a avut de suferit. Meciurile Noua Zeelandă - Italia, din Grupa B, și Anglia - Franța, din grupa C, nu se vor mai juca, fiind anulate. Vor fi înregistrate cu scorul de 0-0 și echipele implicate vor primi câte două puncte.

În Grupa B, Noua Zeelendă era deja calificată, în timp ce Italia era eliminată. Astfel, rezultatul meciului nu conta în configurația grupei. 

De partea cealaltă, Anglia și Franța erau deja în sferturi și azi ar fi urmat să se lupte pentru locul 1. Cum meciul a fost anulat, Anglia a terminat grupa pe primul loc, iar Franța pe 2. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  12 Octombrie 2019, 18:05
Postat de mioriticul pe 12 Octombrie 2019, 13:15

Pentru voi “amânat” și “anulat” e același lucru?

Esti pe GSP, la ce te astepti?

mioriticul
mioriticul  •  12 Octombrie 2019, 13:15

Pentru voi “amânat” și “anulat” e același lucru?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează