SPORTURI  »  RUGBY  »  SUPERLIGA

VIDEO + FOTO Dinamo a câștigat finala mică a SuperLigii de rugby! Scor întors în repriza a doua + Imagini spectaculoase cu bucuria „bulldogilor”

Dinamo a câștigat finala mică a Super Ligii de rugby +7   FOTO
Dinamo a câștigat finala mică a Super Ligii de rugby

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 14:17 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 15:01

Dinamo București a câștigat finala mică a SuperLigii naționale la rugby, 16-11 cu SCM Timișoara, acesta fiind primul meci de rugby intern găzduit de noul stadion „Arcul de Triumf”.

Primul meci intern de rugby jucat pe noul stadion „Arcul de Triumf” a fost câștigat de Dinamo. Conduși cu 6-11 la pauză, „bulldogii” și-au revenit în partea a doua, în care au obținut un avans de 10 puncte.

VIDEO » Dinamo a câștigat finala mică a SuperLigii de rugby 

Medaliile de bronz le-au revenit astfel dinamoviștilor, care au fost dominanți în partea a doua. Ei au reușit să întoarcă scorul prin o lovitură de pedeapsă transformată de Williams și un eseu marcat de Ispir și transformat de același Williams.

După meci, bucuria alb-roșilor a fost greu de stăvilit. Dinamoviștii au cântat mai apoi pe gazon, apoi au dus euforia la vestiare.

În finala mare, care va stabili campioana României, se vor înfrunta Steaua București și CSM Baia Mare. Partida, care se va disputa tot pe „Arcul de Triumf”, va începe la ora 17:30 și va fi transmisă la TV de TVR 1.

+3 FOTO

Citește și: 

Propunere-șoc! Federația vrea să unească primele două eșaloane » Cum va arăta SuperLiga

Ce bătaie de joc! » GSP a aflat de ce nu poate fi folosită arena „Arcul de Triumf”, în timp ce FCSB, Dinamo și Rapid așteaptă la porți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează