SPORTURI  »  RUGBY  »  CM RUGBY

Șocant! O femeie venită să vadă meciul Irlanda - România la Cupa Mondială de rugby a fost răpită și violată în Bordeaux!

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 16:21 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 17:09

Poliția franceză anchetează un caz de agresiune sexuală. O irlandeză în vârstă de 37 de ani, aflată la Bordeaux pentru partida naționalei țării sale contra României, la Cupa Mondială de rugby, a ajuns la spital, după ce trei bărbați au violat-o în centrul orașului.

O știre șocantă din Franța, legată de Cupa Mondială de rugby. O irlandeză în vârstă de 37 de ani, venită la Bordeaux pentru meciul naționalei sale contra României, de sâmbătă, a fost răpită de pe stradă și violată!

România în 15 sau în 11, ce preferați?
EDITORIAL
România în 15 sau în 11, ce preferați?

Agresorii au fugit și au abandonat-o pe stradă. Găsită de fanii galezi

Potrivit Le Parisien, femeia susține că a fost atacată în noaptea de duminică spre luni chiar în centrul orașului francez. Aceasta a mărturisit la poliție că se afla pe Rue Rousselle, în cartierul Saint-Pierre, foarte aproape de locul în care e cazată.

Trei indivizi au răpit-o și au agresat-o sexual, apoi au fugit, abandonând-o pe stradă. Găsită de un grup de suporteri galezi (naționala lor jucase duminică, tot la Bordeaux, 32-26 cu Fiji), ea a reușit să ajungă în apartamentul în care locuiește la Bordeaux. Nu a avut puterea de a anunța poliția, dar vecinii au aflat. Ei au dat alarma.

Poliția caută suspecții. Unul are „constituție atletică"

Jurnaliștii francezi, care au văzut raportul poliției, dezvăluie că irlandeza era „traumatizată, șocată". A fost transportată la spitalul universitar din oraș, fiind declanșată imediat o investigație. Inclusiv agenții irlandezi care au însoțit echipa de rugby la Mondial se ocupă de caz, conform Daily Mail.

Anchetatorii caută acum suspecții. În declarația sa, victima a spus că „unul dintre ei are constituție atletică". Parchetul din Bordeaux nu făcuse până în această după-amiază nicio arestare.

Irlanda și România, în grupa B la Cupa Mondială

Cupa Mondială de rugby are loc în perioada 8 septembrie - 28 octombrie în Franța. Irlanda se află în grupa B, alături de România, Africa de Sud, Scoția și Tonga. Primul meci a fost sâmbătă, Irlanda - România 82-8. Următoarea partidă a verzilor e pe 16 septembrie, cu Tonga, la Nantes, în timp ce „stejarii" întâlnesc a doua zi Africa de Sud, tot la Bordeaux.

Citește și alte articole:

Ce șansă am ratat! România se oprește în sferturi la Euro 2023 » „Tricolorii” au controlat două seturi în duelul cu Franța, dar campioana olimpică a fost prea puternică
ROMÂNIA - FRANȚA 0-3
Ce șansă am ratat! România se oprește în sferturi la Euro 2023 » „Tricolorii” au controlat două seturi în duelul cu Franța, dar campioana olimpică a fost prea puternică
Africa de Sud a învins Scoția, la debutul campioanei en titre la Cupa Mondială » S-au împărțit pumni pe „Stade Velodrome”!
AFRICA DE SUD - SCOȚIA
Africa de Sud a învins Scoția, la debutul campioanei en titre la Cupa Mondială » S-au împărțit pumni pe „Stade Velodrome”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
PS92234
PS92234  •  12 Septembrie 2023, 11:38

n au fost faptasii romani ?

cititorulcircumspect
cititorulcircumspect  •  12 Septembrie 2023, 00:10

asa e in Africa

Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  11 Septembrie 2023, 21:15

lasati-ma sa ghicesc: lua niste suplimente sportive si... :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează