SPORTURI  »  RUGBY  »  TRAGEDIE

Un fost sportiv se numără printre victimele dublei tragedii aviatice din România

Vlad Carp (încercuit), în perioada în care se afla în activitate / Sursă foto: Rugby România
Vlad Carp (încercuit), în perioada în care se afla în activitate / Sursă foto: Rugby România

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 16:04 / Actualizat joi, 03 martie 2022 16:34

Vlad Carp, fost jucător și arbitru de rugby, se afla printre cei șapte militari decedați miercuri seara în dublul accident aviatic petrecut în județul Constanța.

Vlad Carp avea 39 de ani. Era maistru militar clasa I și se afla în echipajul elicopterului IAR 330-Puma plecat în căutarea MiG-ului dispărut de pe radare. Scafandru marin, fostul sportiv fusese cooptat la bord în eventualitatea în care pilotul aeronavei s-ar fi catapultat în mare, aceasta fiind una dintre ipotezele inițiale.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, elicopterul s-a prăbușit, toți cei șapte membri ai echipajului încetând din viață. 

Fostul rugbyst Vlad Carp, printre victimele dublei tragedii aviatice din România

„Federația Română de Rugby transmite sincere condoleanțe familiilor militarilor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma, miercuri, 2 martie, în județul Constanța, printre ei aflându-se și Vlad Carp.

Fost jucător la LPS Constanța și arbitru de rugby, Carp, în vârstă de 39 de ani era maistru militar cls I (scafandru marin, salvator pe mare)”, se arată în comunicatul emis de FRR. 

„O zi tristă pentru noi. Ne exprimăm regretul pentru dispariția tragică a colegului nostru Vlad Carp, în accidentul aviatic de azi-noapte”, au transmis și arbitrii din organizația Rugby Dobrogea.

Un MiG 21 Lancer s-a prăbușit în România! Elicopterul care a plecat în căutarea lui s-a prăbușit și el

Un MiG 21 Lancer s-a prăbușit pe teritoriul României miercuri seara, în localitatea Târgușor din județul Constanța. La scurt timp distanță, elicopterul care plecase în căutarea aeronavei a dispărut la rândul său de pe radar, acesta prăbușindu-se la Gura Dobrogei. Toți cei șapte membri ai echipajului din elicopter au încetat din viață, a anunțat MApN.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Citește și alte știri de actualitate:

Un MiG 21 Lancer s-a prăbușit în România! Elicopterul care a plecat în căutarea lui s-a prăbușit și el: 7 morți

Război în Ucraina, ziua a 8-a » Explozii puternice în Kiev

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează