SPORTURI  »  SNOOKER  »  UK CHAMPIONSHIP

VIDEO „Asta nu face Ronnie O'Sullivan” » Lovitura care i-a speriat pe comentatori la UK Championship

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 10:50 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 10:50

Englezul Ronnie O'Sullivan se află în aceste zile implicat în Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, una dintre top 3 competiții din snookerul profesionist. 

O'Sullivan a evoluat în primul tur împotriva lui Michael White, pe care l-a învins cu 6-3. Ronnie a oferit și imaginea zilei cu o bilă roșie introdusă la buzunarul superior stâng, după o ștergere foarte fină obținută printr-o lovitură foarte puternică în bila albă. 

Ca rezultat, bila albă s-a izbit puternic în celelalte bile de pe masă și a făcut deranj mare. Comentatorii britanici de la Eurosport au tresărit amuzați: „E toată lumea în siguranță? Asta nu e o lovitură de tipul Ronnie O'Sullivan”. 

Ronnie O'Sullivan are 7 trofee de UK Championship, un record absolut. 

VIDEO Gafă surprinzătoare a lui Ronnie O'Sullivan! John Higgins e în finală la English Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  29 Noiembrie 2021, 05:01

Se pare ca nu ai vazut bila rosie intrand in buzunarul ei !

alexpreda
alexpreda  •  28 Noiembrie 2021, 05:50

A dat o gherla.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează