SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

Campionul mondial Mark Selby a ajuns la București » Programul meciurilor la Romanian Snooker Masters: 4 campioni mondiali deschid competiţia

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 13:33

Romanian Snooker Masters debutează, miercuri, la Circul Metropolitan Bucureşti, cu patru meciuri care aduc în faţa fanilor români patru campioni mondiali.

Regalul de cinci zile pline de snooker începe cu duelul dintre Mark Williams şi Ali Carter, iar seara de miercuri se încheie cu un regal, de la ora 19:00. Campionii mondiali din 2010 şi 2015, Neil Robertson şi Stuart Bingham, au meci direct pentru un loc în faza sferturilor de finală, iar apoi intră în arenă numărul unu mondial, Mark Selby.

„M-am bucurat să aud că turneul din România s-a reluat şi că fanii snookerului au şansa să ne vadă pe viu. M-am simţit bine în România de fiecare dată când am participat la evenimentele demonstrative sau competiţionale, aveţi o ţară superbă. Sper ca acest turneu să devină o tradiţie în calendarul World Snooker. Voi veni să joc cu mare plăcere, de fiecare dată când va fi organizat. Anul acesta este un tablou foarte puternic, cu cei mai în formă jucători în acest moment, iar meciurile vor fi extrem de disputate”, a declarat Mark Selby, actualul campion mondial.

Turneul internaţional organizat de către McCann Bucharest şi McCann/Thiess Events în cadrul circuitului mondial World Snooker are la start cinci campioni mondiali, şase jucători din Top 10 mondial şi, respectiv, 12 dintre cei mai buni 16 sportivi ai momentului.

Englezul Shaun Murphy şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters după efectuarea tragerii la sorţi, iar locul său pe tablou a fost preluat, conform ordinii în clasamentul mondial, de conaţionalul său, Mark King.

Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 200.000 euro şi va premia câştigătorul cu un cec în valoare de 50.000 euro.

Programul meciurilor din primul tur la Romanian Snooker Masters (numele jucătorului, poziţia în clasamentul mondial, ţara de origine):

Miercuri, 14 martie, ora 13:00
Mark Williams (7, Ţara Galilor) – Ali Carter (12, Anglia), urmat de
Mark King (20, Anglia) – Stephen Maguire (19, Scoţia)

Miercuri, 14 martie, ora 19:00
Stuart Bingham (11, Anglia) – Neil Robertson (13, Australia), urmat de
Mark Selby (1, Anglia) – Liang Wenbo (18, China)

Joi, 15 martie, ora 13:00
Barry Hawkins (8, Anglia) – Ryan Day (17, Ţara Galilor), urmat de
John Higgins (5, Scoţia) – Anthony McGill (16, Scoţia)

Joi, 15 martie, ora 19:00
Judd Trump (3, Anglia) – Luca Brecel (15, Belgia), urmat de
Mark Allen (9, Irlanda de Nord) – Kyren Wilson (14, Anglia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1882119575155446
Georgian Marinescu  •  13 Martie 2018, 15:22

Judd Trump va triumfa si de aceasta data!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează