SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

CM SNOOKER. Alertă în snooker: campionul mondial Mark Williams, dus la spital cu dureri în piept!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 10:59

Galezul Mark Williams a fost dus la spitalul Northern, după prima sesiune jucată împotriva englezului David Gilbert, scor 3-5, în optimile CM de snooker. Triplul campion mondial a acuzat dureri puternice în piept.

„S-ar putea să stau o vreme pe-aici, fiindcă nu mai suportam durerile. Din fericire, nu mai erau frameuri de jucat”, a explicat Williams pe twitter.

Campion mondial en-titre, galezul de 44 de ani i-a liniștit pe fani după o vreme: „Doctorii m-au asigurat că nu are legătură cu inima”.

Mark Williams a reluat azi meciul contra lui David Gilbert, la ora 12:00. Cei doi au jucat finala de World Open, cu galezul victorios după ce a întors meciul de la 5-9 la 10-9. 

  •  În turul secund de la CM de snooker, se joacă după sistemul „cel mai bun dintr-un maxim de 25 de jocuri”, altfel spus „primul la 13”;

MECIURILE DIN TURUL SECUND LA  CM SNOOKER:

Shaun Murphy (Eng) - Neil Robertson (Aus) 6-13
Mark Selby (Eng) - Gary Wilson (Eng)
Stephen Maguire (Sco) - James Cahill (Eng)
Mark Williams (Wal) - David GIlbert (Eng)
John Higgins (Sco) - Stuart Bingham (Eng)
Judd Trump (Eng) - Ding Junhui (Chn)
Barry Hawkins (ENG) - Kyren Wilson (Eng) 
Ali Carter (Eng) - Zhou Yuelong (Chn)

Ce este CM Snooker

  • Campionatul Mondial de snooker este cea mai importantă competiție din calendar. Îl urmează ca importanță Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Mastersul, alături de care formează așa numita Triplă Coroană;
  • Competiția se dispută în foaierul teatrului Crucible din Sheffield, Anglia, și este transmisă la TV de Eurosport;
  • Ronnie O'Sullivan avea cele mai multe titluri mondiale, dintre jucătorii prezenți, 5, dar a fost eliminat. Iar recordul este deținut de Stephen Hendry, cu 7, însă scoțianul s-a retras din activitate în 2012;
  • Campionul mondial de snooker este recompensat cu 500.000 de lire sterline, un record, iar premiile totale sunt de 2.231.000 de lire.

Citește și:

Neil Robertson, DEVASTATOR! Victorie convingătoare cu Shaun Murphy + încleștare incredibilă pentru Mark Selby

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează