SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

CM SNOOKER // VIDEO Momente DRAMATICE la Crucible: John Higgins ratează copilărește un break de 147, după o lovitură EXCEPȚIONALĂ la ultima bilă roșie! Judd Trump încearcă și el

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 17:23

CM SNOOKER // John Higgins a început tare a treia sesiune a finalei CM de snooker, contra lui Judd Trump, cu un frame senzațional. Englezul a răspuns pe măsură.

La 5-12, scoțianul Higgins, de 4x campion mondial de snooker, a încercat să facă cel mai greu lucru din snookerul profesionist: un break de 147 de puncte, breakul maximum din sportul cu bile.

Pe scurt, fiecare bilă roșie trebuie jucată în pereche cu bila neagră, iar apoi trebuie închisă masa. Sunt 15 bile roșii, deci neagra trebuie trimisă în buzunar de 15 ori.

Breakul este foarte rar, iar ultimul produs la Crucible a venit în 2012, făcut de un alt scoțianul, legendarul Stephen Hendry, la ultima lui participare într-un turneu profesionist.

Higgins a băgat 14 roșii cu 14 negre, apoi a reușit o bilă roșie incredibilă, cu manta, la buzunarul superior stâng, după care a ratat o bilă neagră foarte ușoară, spre dezamăgirea generală. 

Iată imaginile cu Higgins și breakul de 147 de puncte ratat:

Judd Trump a încercat și el

Englezul Judd Trump nu s-a lăsat nici el mai prejos, la 15-9, a jucat un frame tot pentru 147, dar a ratat a 14-a bilă roșie, după câteva lovituri excepționale.

Alte două filmulețe INTERESANTe:

VIDEO Gafă rară în timpul semifinalei CM de snooker: „Îmi pare rău, îmi pare foarte rău!”

VIDEO Spectacol pentru fani sau gest umilitor?! Gestul controversat făcut de Judd Trump în finala CM de snooker

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  06 Mai 2019, 17:49

Socant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează