SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor mai avea un meci demonstrativ pe 22 noiembrie, tot la Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2015 13:10

Problemele apărute pe 1 septembrie pentru organizarea meciului demonstrativ de snooker dintre O'Sullivan şi Bingham, de la Cluj, de pe 22 noiembrie, au dus la anularea evenimentului care trebuia să aibă loc în Transilvania.

Organizatorul meciului Adrian Thiess a fost anunţat în urmă cu o săptămînă că sala este ocupată pentru o gală MMA, deşi în urmă cu puţin timp primise OK-ul pentru organizarea partidei la Sala Polivalentă din Cluj. MAI MULTE DETALII AICI

Chiar dacă s-au făcut eforturi pentru ca meciul să se joace la Cluj, organizatorii au decis ca evenimentul de pe 22 noiembrie să fie anulat și mutat la București!

"Astăzi, 7 septembrie, începînd cu ora 14:00 o să fie puse în vînzare biletele pentru al doilea show Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham ce urmează să aiba loc duminica, 22 noiembrie, începînd cu ora 20:00!", a fost anunţul organizatorilor pentru GSP.RO.

Thiess a precizat că pentru meciul al doilea de la Bucureşti de pe 22 noiembrie, vor exista tot trei categorii de bilete cu următoarele preţuri: 90 lei - categoria III, 180 lei - categoria II, 270 lei - categoria I şi 1.400 de lei - VIP. Pentru primul show de pe 21 noiembrie s-au epuizat deja două categorii de tichete. MAI MULTE DETALII AICI

"Interesul este unul foarte mare pentru că este un meci unic pe care-l găzduieşte România! Fanii snookerului vor beneficia de un spectacol, o întîlnire între doi sportivi incredibili"
Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează