SPORTURI  »  SNOOKER  »  CAMPIONATUL MONDIAL

VIDEO Ronnie O'Sullivan, moment amuzant la Campionatul Mondial! Cum l-a scos din sărite pe arbitrul finalei

Ronnie O'Sullivan (46 de ani) a oferit un nou moment antologic în finala Campionatului Mondial de snooker, disputată împotriva conaționalului Judd Trump (32 de ani).
Ronnie O'Sullivan (46 de ani) a oferit un nou moment antologic în finala Campionatului Mondial de snooker, disputată împotriva conaționalului Judd Trump (32 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 19:01 / Actualizat luni, 02 mai 2022 19:44

Ronnie O'Sullivan (46 de ani) a oferit un nou moment amuzant în finala Campionatului Mondial de snooker, disputată împotriva conaționalului Judd Trump (32 de ani).

La finalul sesiunii de duminică, O'Sullivan a refuzat să dea mâna cu arbitrul Marteel, spunând că este un tip care caută probleme. Astăzi, disputa dintre cei doi a continuat.

VIDEO Ronnie O'Sullivan, un nou moment inedit la Campionatul Mondial de snooker

Astăzi, la scorul de 12-5, Ronnie a refuzat să îndepărteze tacul de marginea mesei și l-a forțat pe oficial să se strecoare pe dedesubt. Martell voia să analizeze locul în care trebuie să repună mingea albă în joc. 

A urmat un nou dialog tensionat. Martell a întrebat: „Pot să verific?!”, în timp ce O'Sullivan repeta: „Asta e linia. Asta e linia corectă”.

Tensiunea acumulată nu i-a picat bine lui Ronnie O'Sullivan. Trump a recuperat și este condus acum cu 11-14.

Citește și alte știri din sportul mondial: 

VIDEO Nepotul lui Muhammad Ali îi calcă pe urme » E neînvins la profesioniști: „Îl aduc la viață pe bunicul meu”

CORESPONDENȚĂ DIN MADRID Bianca Andreescu, dialog exclusiv cu GSP.ro: „Creativitatea? Un dar și un blestem”. Cine e mentorul ei și ce țel are

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Mai 2022, 08:39

Congrats' The Rocket !! 2022 Snooker World Champion Ronnie O'Sullivan #1 ... Aseara s-a scris istorie la teatrul Crucible din Sheffield !!

mihai041
mihai041  •  03 Mai 2022, 08:02

Alooooo,gsp!Finala s-a terminat aseară.Voi scrieți despre ce s-a întâmplat sâmbătă în prima zi a finalei?Vai de voi!S-a terminat finala.Aseară în jurul orei 23 ora României.Ronnie a făcut istorie și a câștigat al 7-lea titlu de campion mondial.18-13 a fost scorul final.Dormiți în continuare!Am mai zis:dacă nu e despre ***,MM sau fcsb nu prezintă interes.Nu sunteți gazetari sportivi ci de cancan.Căutați doar scandalul.Atât ați văzut voi și din finala aia.Două momente în care Ronnie a avut ceva de discutat cu arbitrul.Nimic despre faptul că la Sheffield se scria o pagină importantă din istoria Snooker-ului.Dați-i înainte cu fcsb și cei din cadrul acestei echipe ziar de împachetat pește!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dududuru
dududuru  •  03 Mai 2022, 03:29

Un articol despre istoricul turneului, nimic? Greu când trebuie muncit... Jurnaliști hahaha

Vezi toate comentariile (4)
Comentează