SPORTURI  »  SNOOKER  »  DECLARAȚIE

Ronnie O'Sullivan, declarații halucinante despre adversari: „Nu au creier! Mimează că gândesc, dar au capul gol!”

Ronnie O'Sullivan / Foto: Imago
Ronnie O'Sullivan / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 15:01 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 15:51

Liderul mondial din snooker, Ronnie O'Sullivan (48 de ani), a surprins din nou cu ultimele declarații, precizând că mai mulți adversari din circuit „nu au creier de snooker”.

„Racheta” a avut un derapaj similar în urmă cu o lună, după ce a câștigat Mastersul de la Londra, învingându-l în finală pe Ali Carter (44 de ani, locul 10 mondial), cu scorul de 10-7. Atunci, O'Sullivan a spus despre Carter că are o viață mizerabilă, după care a urmat o serie de injurii.

Gaziantep s-a convins de Drăguș » Se repetă povestea cu Maxim! + Un singur motiv de îngrijorare
STRANIERI
Gaziantep s-a convins de Drăguș » Se repetă povestea cu Maxim! + Un singur motiv de îngrijorare

Ronnie O'Sullivan, declarații șocante despre foștii campioni mondiali: „Nu au creier! Mimează că gândesc, dar au capul gol!”

Prezent la Openul Galez din calitatea de analist, Ronnie a criticat stilul de joc al lui John Astley (35 de ani, locul 78 mondial), care a fost învins de triplul campion mondial, Mark Williams (48 de ani, locul 8 mondial), cu scorul de 4-2.

Ronnie O'Sullivan, declarații halucinante despre adversari: „Nu au creier! Mimează că gândesc, dar au capul gol!”
John Astley / Foto: Imago

Unii oameni pur și simplu au creier de snooker, iar alții nu aleg lovitura corectă și nu vor juca niciodată cu lovitura corectă, deoarece creierul lor nu gândește ca cel al unui jucător de snooker.

Sunt anumiți jucători de top, nu voi da nume, care nu au creier de snooker în opinia mea, dar care au o tehnică atât de bună, încât compensează. Astley nu are nici una, nici alta. Nu are o tehnică bună și nu are creier de snooker. Doar va aduna 30, 40 de puncte, va rata bile și nu va face niciodată nimic. 

Este păcat, dar trebuie să ai una din astea două. Trebuie să ai o tehnică bună sau un creier de snooker, iar dacă nu ai niciuna, poate e timpul să-ți găsești altceva de lucru”, a declarat „Racheta”, potrivit DailyMail.

Ronnie O'Sullivan a ținut să lămurească situația în ziua următoare: „Când spun «creier de snooker» mă refer la cum gândeşte un jucător situaţia de la masă, la cum îşi construieşte breakul, la cum vede în avans unele lovituri. Unii mimează că se gândesc, dar e blank în capul lor, nu procesează.

Şi mă refer la jucători de top, la campioni mondiali. Aceştia reuşesc să compenseze prin tehnică, prin faptul că reuşesc foarte uşor să trimită bile în buzunar. Dar când îţi pierzi forma, eşti în mare încurcătură şi de multe ori cazi în clasament dramatic.

Uitaţi-vă la John Higgins, de exemplu. Acesta a avut şi sezoane slabe, ca orice alt jucător, dar niciodată nu a coborât în clasament prea mult. Are mereu un plan «B», gândeşte excepţional la masa de snooker şi reuşeşte mereu să revină în prim plan", a declarat Ronnie, potrivit eurosport.

Ronnie O'Sullivan, declarații halucinante despre adversari: „Nu au creier! Mimează că gândesc, dar au capul gol!”
John Higgins (stânga) și Mark Williams (dreapta) / Foto: Imago

Ronnie O'Sullivan: „Sper că John Astley nu a luat personal ce am spus”

„Sper că John Astley, care e un băiat grozav altfel, nu s-a supărat, sper că nu a luat personal ce am spus. Dar l-am urmărit atent cum îşi construieşte breakurile, jucătorii importanţi îşi oferă cele mai bune oportunităţi, vezi asta în loviturile poziţionale pe care şi le oferă. El nu a învăţat chestii care ţin de abecedarul snookerului şi e prea târziu să o mai facă.

Hai să ne uităm la Higgins, la Mark Williams, nu sunt atât de diferiţi în joc faţă de când erau copii. Evident, au mai multă experienţă, dar aveau această ştiinţă de a construi breakuri şi de a se pune în cele mai bune poziţii de când erau mici. Asta înseamnă «creier de snooker». 

Luca Brecel, la fel, dincolo de loviturile spectaculoase pe care le realizează, are un "creier de snooker". Dacă nu deprinzi această ştiinţă la 14, 16, 18 ani, nu o să reuşeşti niciodată să o înglobezi în jocul tău la 35”, a completat Ronnie, potrivit eurosport.

Ronnie O'Sullivan, după ce a câștigat UK Championship a opta oară: „Mă distrez mai mult când iau micul dejun!”

Vezi și alte știri:

Carlo Ancelotti a fost nevoit să improvizeze, dar a rămas impresionat de prestația fotbalistului: „Acum trebuie să găsesc alte scuze pentru a-l folosi acolo”
REAL MADRID
Carlo Ancelotti a fost nevoit să improvizeze, dar a rămas impresionat de prestația fotbalistului: „Acum trebuie să găsesc alte scuze pentru a-l folosi acolo”
Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”
DINAMO
Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  14 Februarie 2024, 17:56

Dc nici The Rocket nu-si permite, sa-si dea cu parerea despre "adversarii" sai, din circuitul mondial de snooker, asa cum numai el stie, atunci cine ?!? Da, adversarii este cu ghilimele, deoarece Ronnie NU are adversari ... Singuru' adversar al lui O'Sullivan este, din cand in cand, chiar el insusi ;))) Sunt unii "sahisti", gen Selby sau Gould ori Ebdon pe vremuri, la care nici nu te poti uita !! :((( The Rocket, pe langa ca e foarte BUN, e si cel mai rapid jucator de snooker, gandeste tot timpul, cu doua-trei lovituri mai inainte, iar timing-ul lui pe lovitura este undeva la 15-17", indiferent de adversar ori de faza competitiei !! Ronnie O'Sullivan este GOAT !! Datorita lui, subsemnatul impreuna cu alte milioane, urmaresc Snooker-ul, ceea ce in urma cu 25-30 de ani, era ceva de neimaginat !! :)))

sughibughi
sughibughi  •  14 Februarie 2024, 17:04

generatia tik tok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează