SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERS

Ronnie O'Sullivan, conferință halucinantă! Gesturi obscene live și potop de injurii: „Mi se rupe p***! Gata!”

Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 11:30 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 14:07

Ronnie O'Sullivan (48 de ani) l-a învins pe Ali Carter (44 de ani) în finala Mastersului de la Londra, scor 10-7. Carter a condus cu scorul de 5-3, iar mai apoi cu scorul de 7-6, dar „Racheta” a revenit spectaculos și nu i-a mai dat nicio șansă adversarului.

După meci, s-a iscat un conflict între Ali Carter și Ronnie O'Sullivan, care s-a lăsat cu acuzații și înjurături. Problema dintre cei doi are un istoric îndelungat. Ali Carter și Ronnie s-au contrat, inclusiv fizic!, la un turneu din urmă cu câțiva ani și este de notorietate faptul că nu-și vorbesc de 20 de ani.

8turnee de Masters a câștigat Ronnie O'Sullivan, record absolut la turneul de Tripla Coroană

Ali Carter, acuze dure la adresa lui O’Sullivan: „Un comportament jalnic din partea unui profesionist”

Ronnie O'Sullivan, conferință halucinantă! Gesturi obscene live și potop de injurii: „Mi se rupe p***! Gata!”
Ali Carter, foto: Imago Images

Ali Carter l-a acuzat pe O’Sullivan că și-a suflat nasul pe podea într-un mod foarte zgomotos în timpul meciului, în timp ce se afla pe scaun: „S-au întâmplat câteva lucruri care au trecut neobservate acolo. Bine, nu au cum să treacă neobservate, oricine care are ochi și creier a văzut ce s-a întâmplat. 

De-a dreptul dezgustător, dar nimeni nu vrea să zică nimic despre asta. Este un comportament jalnic din partea unui profesionist. Dacă se ascunde gunoiul sub preș, nu e deloc bine. Dacă am avut ceva să ne spunem? Nu, nu am ce cuvinte să-i adresez”.

Ronnie O'Sullivan, gesturi obscene și injurii la adresa adversarului la conferința de presă

La conferința de presă, O’Sullivan a avut o ieșire incredibilă. A arătat degetul mijlociu când a auzit numele adversarului, în semn de protest, i-a adus injurii, iar apoi a plecat glonț de la conferință.

Ronnie O'Sullivan, conferință halucinantă! Gesturi obscene live și potop de injurii: „Mi se rupe p***! Gata!”

„Nu vorbesc cu el de 20 de ani. Ne antrenam împreună când era un copil și ne înțelegeam destul de bine. Acum vine și vorbește mizerii despre mine. Mi se rupe p**a! Știți cum e ca om, toată lumea știe, are probleme. De ce are probleme cu mine? Pe mine nu mă interesează, n-are c***e. 

Cu cât o să comenteze mai mult, cu atât o să-l pedepsesc mai tare. Își sapă groapa singur, ar trebui să-și revizuiască viața aia mizerabilă. Asta e, mi-am spus partea. Să joci snooker împotriva lui este un coșmar. Nu este deloc o persoană plăcută. Lasă un sentiment negativ de fiecare dată când e în jurul mesei de snooker. Mi-am spus partea, aveți ce scrie acum. Mi se rupe p***, am spus-o, gata!”, a răbufnit Ronnie O'Sullivan.

Rezumat video. Ronnie O'Sullivan - Ali Carter 10-7

Vezi și alte știri:

Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro
TRANSFER
Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro
Contre în direct! Mutu l-a numit antrenor învechit pe Dorinel Munteanu și imediat a venit replica „principalului” Oțelului
CONTRE
Contre în direct! Mutu l-a numit antrenor învechit pe Dorinel Munteanu și imediat a venit replica „principalului” Oțelului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
penultimul
penultimul  •  17 Ianuarie 2024, 05:37
Postat de gojgaru pe 16 Ianuarie 2024, 17:37

Si cum se traduce injuratura din titlu in engleza :)))

I don't give a *&#@@ in paișpe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tivireli
tivireli  •  16 Ianuarie 2024, 23:40

Un om de succes, dar fără educație. Este treaba lui cum vrea să fie perceput.

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Ianuarie 2024, 19:55

Interesant este faptul ca "profesionistii" de la GSP nu au publicat nici un articol cat timp s-a desfasurat Mastesul Triple Crown de la Londra, unde au fost niste meciuri de povestit si cateva evolutii extraordinare, inclusiv 2 break-uri maxime, unul chiar impotriva GOAT-ului O'Sullivan, facut de Ding Junhui, iar un al doilea, facut de Mark Allen, in sfertul cu Mark Selby. Asta dupa ce in istoria de 50 de ani ai acestui Master mai avusesera loc doar 3 astfel de break-uri maxime !! Dar acum, dc e loc de caterinca si de improscare cu noroi, in cel mai mare jucator de snooker din toate timpurile Ronnie O'Sullivan, fituica GSP s-a autosesizat !? Respect The Rocket, omul care a reusit, aproape de unul singur, sa aduca acest sport la un nivel de popularitate nesperat, in urma cu numai 20 de ani !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close