INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 11:02 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:11

Mijlocașul lateral Deian Sorescu (26 de ani) i se va alătura lui Marius Șumudică în Turcia, la Gaziantep.

Fotbalistul care poate evolua și ca fundaș de bandă nu mai intra în vederile polonezilor de la Rakow, după ce aceștia l-au adus pe Erik Otieno, astfel că Marius Șumudică a intrat pe fir și i-a convins pe șefii lui Gaziantep să i-l aducă pe Sorescu.

Jose Mourinho, DEMIS de la AS Roma! A venit prima reacție a portughezului
AS ROMA
Jose Mourinho, DEMIS de la AS Roma! A venit prima reacție a portughezului

Deian Sorescu va juca la Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică

Antrenorul român a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Deian Sorescu, iar Gaziantep și Rakow au bătut palma pentru un împrumut cu opțiune de cumpărare, potrivit digisport.ro.

Au bătut palma: Șumudică l-a convins pe internaționalul român să semneze cu Gaziantep! Salariu lunar de 30.000 de euro

Din informațiile Gazetei, Sorescu va merge miercuri în Turcia pentru a face vizita medicală. Iar dacă totul va fi în regulă, tot atunci se vor semna și actele de transfer. La Gaziantep, Sorescu va încasa un salariu 30.000 de euro pe lună.

Cunoscut pentru polivalența sa, Sorescu va fi al patrulea jucător român de la Gaziantep, după Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Florin Niță. Acesta speră să prindă un loc de titular sub comanda lui Marius Șumudică în Turcia și astfel să aibă șanse să fie convocat în vară la EURO 2024.

Crescut de Poli Timișoara, Sorescu a ajuns la Dinamo în vara lui 2018 și a fost vândut la Rakow, pentru 800.000 de euro, în ianuarie 2022. El a mai jucat jumătate de an la FCSB (ianuarie – iunie 2023), dar Gigi Becali nu a vrut să-l cumpere la finalul împrumutului.  În acest sezon, Sorescu a bifat 24 de meciuri, în toate competițiile. Are un gol și patru pase de gol. 

1.200.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

Gaziantep se află într-o situație complicată în Turcia. După 20 de etape are 21 de puncte (6 victorii, 3 egaluri, 11 înfrângeri). E doar la un punct de locul 17, ocupat de Karagumruk, loc care duce direct în liga a doua.

Fost căpitan la Dinamo și jucător la FCSB, Sorescu a vrut în Turcia la Gaziantep ca să aibă o șansă să prindă un loc la Euro. La Rakow avea șanse minime de a se mai impune, astfel că a ales să vină sub comanda lui Marius Șumudică, tehnician care a mai revitalizat diverși fotbaliști români în cariera sa.

VIDEO Marius Șumudică: „Am refuzat ofertele din Arabia Saudită”

Citește și: 

Laszlo Dioszegi acuză o mișcare anti-Sepsi în Europa: „Boii trag la cei bogați”

S-a aflat! Cu cine au votat Messi și Mbappe la gala FIFA The Best » Apariție-surpriză între preferințele lui Leo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
imgb
imgb  •  17 Ianuarie 2024, 00:38

Bravo Sumi...esti tare...Sorescu este un aparator foarte bun...Ar trebui ,dupa CE de fotbal, sa te ceri antrenorul nationalei ...cred ca poti rezolva chiar si Rapidu' in acelas timp !...

imgb
imgb  •  17 Ianuarie 2024, 00:37

Bravo Sumi...esti tare...Sorescu este un aparator foarte bun...Ar trebui ,dupa CE de fotbal, sa te ceri antrenorul nationalei ...cred ca poti rezolva chiar si Rapidu' in acelas timp !...

_Adriann_
_Adriann_  •  16 Ianuarie 2024, 21:16
Postat de freddy pe 16 Ianuarie 2024, 20:22

Obsedatule! Totul in jurul FCSB! Nu ati primit moca 3 jucatori de la noi? Ce mai vrei? Mana intinsa tot timpul... Obiceiuri vechi :))))))))

Dupa "logica" ta noi ne-am facut pomana cu bietul machidonas tepuit, l-am scutit sa-i mai plateasca salariul lui Djokovic :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează