SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

„Să se apuce de biliard” » Scoțianul care-l va înfrunta pe Ronnie O'Sullivan, lovitură genială la CM de snooker: „Se înșurubează pe masă”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 11:42 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 11:42

Scoțianul Anthony McGill, loc 16 mondial, a reușit o lovitură de senzație la o bilă roșie în meciul contra lui Ricky Walden. 

  • Anthony McGill, clasat pe locul 16 mondial, a trecut în optimi după o victorie 10-5 cu Ricky Walden, într-un meci mai complicat decât o arată scorul. 
  • Mai departe, McGill îl va înfrunta pe englezul Ronnie O'Sullivan, într-un tur secund în care organizatorii plănuiesc să deschidă accesul în arenă pentru jumătate din cele 1000 de locuri posibile. 

Lovitura de senzație reușită de Anthony McGill

La 9-5 pentru el, McGill s-a folosit de un ricoșeu pentru a trimite o bilă roșie aflată pe marginea buzunarului în buzunar. Lovitura i-a entuziasmat pe comentatorii britanici: „Ce lovitură, ar trebui să se facă jucător de biliard! Priviți cum bila se înșurubează pe mantă, apoi trimite bila roșie în buzunar”. Iată aici reușita lui McGill. 

Breakul cu numărul 2000 la Crucible

  • Stuart Bingham, fost campion mondial, a reușit breakul de peste 100 de puncte cu numărul 2000 din istoria Campionatului Mondial de snooker;
  • Englezul campion mondial a reușit această bornă în confruntarea cu Ding Junhui, încheiată după prima sesiune cu scorul 5-4 pentru campionul din 2015;
  • Breakul lui Bingham a avut valoarea de 130 de puncte;
  • Breakul cu numărul 1000 a fost realizat de John Higgins în 2007, la 30 de ani după ce CM de snooker și-a făcut reședința la Crucible.

Alte știri de snooker:

John Higgins, ce thriller în primul tur la CM de snooker!

VIDEO S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează