SPORTURI  »  TENIS  »  GRAND SLAM

3 nume despre care Chris Evert spune că vor domina tenisul după epoca Serena Williams » Alegerea-surpriză: „Va câștiga multe trofee”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 18:43 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 19:04

Serena Williams are 23 de Grand Slam, dar rămâne de văzut cât va mai evolua la nivel înalt, având în vedere că are 39 de ani. Legendara Chris Evert a ales 3 nume despre care spune că vor domina circuitul WTA, după retragerea americancei. 

  • Iga Swiatek (19 ani), Naomi Osaka (23 ani) și Coco Gauff (16 ani) sunt cele 3 nominalizări făcute de Chris Evert, jucătoare cu 18 trofee de Grand Slam în palmares;
  • Iga Swiatek vine după Roland Garros câștigat, în timp ce Naomi Osaka are deja 3 titluri de Grand Slam în palmares. Coco Gauff e supriza, o jucătoare foarte tânără, care forțează fazele finale ale turneelor;

„Nu am observat-o pe Iga Swiatek prea mult anul trecut, dar are un potențial fantastic, nicio îndoială. Când am fost provocată anii trecuți să aleg o viitoare stea a circuitului, am optat pentru Naomi Osaka, dar mizez și pe Coco Gauff. Va câștiga multe trofee! Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu serviciul lui Gauff, dar știu că face multe eforturi pentru a-l îmbunătăți", a spus Chris Evert, conform Tennis365.com

„Deocamdată încă face 16-17 duble-greșeli per meci, ceea ce e enorm, dar cu timpul se va regla, mai ales că e în anii ei de început. Dar tot spun că în următorii doi ani o să ia un Grand Slam”, a explicat Evert. 

Citește și alte știri din tenis:

Ilie Năstase s-a revoltat după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

Anna Chakvetadze, mărturie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: „În casă erau 5 bărbați uriași cu măști. Am crezut că sunt ultimele mele clipe, am simțit că e sfârșitul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spritz123
spritz123  •  01 Noiembrie 2020, 20:55

Halep..copil, apoi 1 an tenis, iar copil, iar 1 an tenis si la 39 de ani o sa fie cea mai tare din parcare cu 5 copii

bazinga
bazinga  •  01 Noiembrie 2020, 20:47

Alo, Halep nu mai are ce confirma la 30 de ani !Te-ai uitat cumva la varstele celor mentionate de Williams ?

267890
267890  •  01 Noiembrie 2020, 20:19

Cum oare a uitat de Halep? :-D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează