SPORTURI  »  TENIS  »  AGRESIUNE

Anna Chakvetadze, mărturie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: „În casă erau 5 bărbați uriași cu măști. Am crezut că sunt ultimele mele clipe, am simțit că e sfârșitul”

Anna Chakvetadze a fost martora unui episod tulburător +7   FOTO
Anna Chakvetadze a fost martora unui episod tulburător

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 09:59 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 11:06

Fosta jucătoare de tenis Anna Chakvetadze (33 de ani) a rememorat într-un podcast cea mai înfricoșătoare experiență pe care a trăit-o: în urmă cu 13 ani, a fost jefuită în miez de noapte în propria casă. Amintirile acelei nopti încă o „bântâie” pe talentata sportivă, fost loc 5 WTA.

Pe 17 decembrie 2017, Anna Chakvetadze avea să trăiască noaptea ce i-a schimbat definitiv traiectoria carierei și percepțiile despre oameni. La doar 20 de ani, în plină ascensiune, sportiva născută la Moscova a fost jefuită în propria casă, la scurt timp după ce se întorsese de la un meci demonstrativ disputat în fața lui Justine Henin.

„Eram epuizați și ne-am dus direct la culcare. Dintr-o data, la ora 03:00 dimineața, m-am trezit. În casa noastră erau cinci bărbați uriași, care purtau măști și îmbrăcăminte de culoare închisă. Am auzit un țipăt, știam că e de la tatăl meu. M-am panicat, am crezut că sunt ultimele mele clipe, am simțit că e sfârșitul.

A fost înfricoșător, erau înarmați și l-au lovit pe tatăl meu. Când am încercat să ies din cameră, m-au strâns de mâini atât de tare încât nu le-am simțit câteva zile”, a rememorat Anna Chakvetadze experiența de-a dreptul înfricoșătoare trăită în urmă cu 13 ani.

Anna Chakvetadze: „Jaful era planificat de mult timp”

„Știau cine sunt, știau că tocmai câstigasem un ceas Rolex. N-a fost la întâmplare, cred că jaful era planificat de mult timp. Nu vreau să mai petrec mult timp în acea casă. Pe fiica mea, Kira, o las să meargă doar 3-4 ore pe zi - Anna Chakvetadze, potrivit ziare.com

Din aceeași generație cu Maria Sharapova, Anna Chakvetadze s-a numărat printre cele mai talentate jucătoare de tenis din Rusia. A câștigat 8 titluri WTA și a ajuns până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la US Open (2007). A câștigat aproape 4 milioane de euro din tenis, dar și-a încheiat prematur cariera, în 2013, la doar 26 de ani.

FOTO. Anna Chakvetadze, imagini din carieră

Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages
Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages
Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages
Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages
Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages
+3 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV Mărturie fabuloasă la GSP Live! Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

VIDEO Irina Bara povestește întâlnirea cu jucătorul favorit din ATP: „L-am rugat să facă o poză cu mine și m-a luat în brațe. Asta m-a impresionat la el”

INTERVIU Irina Bara își exprimă senzațiile după turneul carierei » Culisele rezultatului de la Paris, de ce nu-și setează obiective + cui îi datorează totul: „Au fost ani grei pentru ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  31 Octombrie 2020, 12:20

Daca in 2020 Anna are 33 de ani, cum putea sa fi fost la "doar 20 de ani" in decembrie 2017? Arata ca Ileana Cosanzeana dar creste ca Fat Frumos intr-un an cat altii-n patru. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează