SPORTURI  »  TENIS  »  KONTA - HALEP, MARȚI, EUROSPORT, GSP.RO

A fost anunțat programul meciurilor de marți de la Wimbledon » Când se va juca duelul Konta - Halep

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 20:04

Site-ul oficial al celor de la Wimbledon a anunțat programul meciurilor de mâine din sferturile de finală de pe tabloul feminin.

Partida Johanna Konta - Simona Halep va fi a doua pe arena centrală. Așadar, meciul va începe în jurul orei 17:00 și va fi televizat de Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

Prima partidă de pe terenul principal, de la ora României 15:00,  este cea dintre Venus Williams și Jelena Ostapenko. Învingătoarea dintre cele două va juca împotriva Simonei Halep sau a Johannei Konta.

Celelalte două sferturi de finală se joacă pe terenul 1. În acele dispute se vor întâlni Garbine Muruguza - Svetlana Kuznetsova și Magdalena Rybarikova - Coco Vandeweghe.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după ce a trecut în "optimi" de Victoria Azarenka, fost lider mondial, scor 7-6 (7-3), 6-2.

Johanna Konta a trecut în "optimi" de Caroline Garcia, 7-6(3), 4-6, 6-4, devenind prima tenismenă britanică ce ajunge în sferturi din 1984 încoace.

Partida este decisivă și pentru locul 1 WTA. Dacă Simona se va impune, atunci va deveni noul lider WTA.  Dacă Halep nu va trece de Konta, noul număr 1 WTA va fi Karolina Pliskova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
tanasevictor
tanasevictor  •  11 Iulie 2017, 08:48

Dupa cum se anunta vremea la LONDRA probabil nu se vor juca decat cele 3 de pe central deci si Konta-Simona

ray51
ray51  •  11 Iulie 2017, 08:46

Teama unui muritor de rand (cum sunt) este tanara Ostapenko!!! In acelasi timp imi place tupeul pustoaicei si siguranta loviturilor ei. Va fi o mare campioana.

bulletproof
bulletproof  •  11 Iulie 2017, 08:38

Pe teren când vei intra,/ O i l e s-or răsfira,/Iarba nu le-a mai placea,/Și ţie ţi-o vor ... lăsa !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează