SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

"A intrat la apă!" :) De ce a venit Simona Halep cu o cupă în miniatură de la Roland Garros

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 16:56

Românii au așteptat-o cu sufletul la gură pe Simona Halep la întoarcerea în țară. Jucătoarea noastră a coborât din aeronava TAROM în jurul orei 17:00, ținând replica trofeului de la Roland Garros 2018. 

Nu e nevoie de un simț al observației prea dezvoltat pentru a observa că replica Cupei Suzanne Lenglen este mult mai mică decât originalul. De ce?

Fiecare jucătoare care se impune la Roland Garros primește un trofeu de dimensiuni reduse pentru acasă, fiindcă organizatorii nu sunt dispuși sub niciun fel să renunțe la original.

Cupa originală Suzanne Lenglen a fost acordată pentru prima dată în 1979, are 5,3 kg și e din argint masiv. La fel ca originalul, cupa în miniatură pe care Simona Halep a adus-o acasă astăzi este din argint masiv, dar mai mică. 

La magazinul oficial al Roland Garros, o replică și mai mică decât cea adusă de Simona Halep, de 7x7 cm, tot din argint masiv, se vinde cu 60 de euro.

Singurul jucător care a primit o replică la dimensiuni normale a trofeului câștigat la Roland Garros a fost Rafael Nadal, care a câștigat anul trecut pentru a 10-a oară cea mai importantă competiție pe zgură din istorie și a reținut o replică specială a Cupei Muschetarilor.

AICI ai toate detaliile și declarațiile de la revenirea în țară a Simonei Halep!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ares123
ares123  •  11 Iunie 2018, 18:27
Postat de dinamo_fan pe 11 Iunie 2018, 17:44

Vrem sa o vedem pe Simona. Dpmdv poate sa vina si fara trofeu. Sim ca l-a castigat, nu e nevoie sa ni-l si arate. Simona merita sa vada ca e iubita si respectata in tara ei si ca vocile contestatarilor sunt putine si guitate.

Like...in ciuda celorlalte diferende legate de fotbal...cloaca sportului romanesc, care aduna totusi cei mai multi suporteri.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Iunie 2018, 17:44

Vrem sa o vedem pe Simona. Dpmdv poate sa vina si fara trofeu. Sim ca l-a castigat, nu e nevoie sa ni-l si arate. Simona merita sa vada ca e iubita si respectata in tara ei si ca vocile contestatarilor sunt putine si guitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează