SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

A vorbit după 2 ani » Wim Fissette rupe tăcerea: "Aici a greșit Simona Halep"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 11:29

Wim Fissette, fost antrenor al Simonei Halep în 2014, a vorbit despre româncă și despre ceea ce crede că a fost un moment decisiv în cariera Simonei.

Belgianul face referire la ultimul meci din gurpele Turneului Campioanelor din 2014, când Halep a pierdut în fața Anei Ivanovici,  scor 6-7, 6-3, 3-6. Dacă Halep pierdea în două seturi, Serena Williams, câștigătoarea ediției, era eliminată încă din faza grupelor.

"Îmi amintesc că Simona putea pierde în două seturi acel meci, iar Serena ar fi fost aut. Dar ea s-a încăpăţânat să lupte pentru fiecare punct. Bineînţeles că a fost fair-play, dar nu a fost cea mai bună decizie", a spus Fissette pentru jurnaliștii din Singapore, citat de Mediafax.

Cu belgianul pe bancă, Halep a avut în 2014 cel mai bun an din carieră, jucând finala la Ronald Garros și finala Turneului Campioanelor. Colaborarea dintre cei doi s-a încheiat la finalul anului 2014, când Virginia Ruzici l-a concediat pe belgian.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  03 Noiembrie 2016, 23:35

In general, actionam in acord cu valorile noastre personale. Mi se pare absolut nepotrivit sa se pronunte altcineva asupra corectitudinii unei decizii PERSONALE. Conform acestei logici, Simona greseste ca nu-si ia vreo reteta, dar sportul inseamna, in primul rind, fair play, nu premii sau cistiguri... Chiar daca nimeni nu-si va mai aminti ca Simona a fost fair-play (dar uite ca eu imi amintesc - si voi la fel!), ea stie ca a facut ce i s-a parut corect sa faca. Mi-ar placea sa stiu ca nu regreta.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  03 Noiembrie 2016, 20:53
Postat de ion.ionescu pe 02 Noiembrie 2016, 18:12

1. Nu Virginia Ruzici l-a concediat, ci Halep, prin sms. Voi nu mai aveţi arhivă ?! 2. Halepoaica trebuia să joace finala cu Serena, să mai dea amândouă un "tun" la pariuri...Am explicat atunci tot trocul. În astfel de cazuri şi la un asemenea nivel, ţepele pot fi...mortale ! 3. M-am lămurit de mult, în familia Halep contează doar banii, ţara e pe locul paişpe...Măcar de i-ar investi în ţară dar tare mă tem că le pute ţara asta şi se mută la Monaco, să nu plătească taxe.

Tizule, 3 lucruri: 1. Spui prostii. 2. Spui prostii. 3.Spui prostii.

nic_angh
nic_angh  •  03 Noiembrie 2016, 10:25

1. Eu ma bucur ca a scapat de Fissette. Anul cu el a fost bun doar in prima jumatate adica atunci cand Simona a fost pe valul succesului din 2013 si cand Wim nu a avut timp sa-si puna in vreun fel amprenta pe jocul ei. Dupa Wimbledon a fost o catastrofa. In 2014 jocul Simonei a scazut, nu a adus niciun plus Mr. Wim. Bine ca a scapat de el pentru ca aportul lui ca antrenor a fost o stagnare de un an. 2. Cea mai buna decizie a fost sa il ia antrenor pe Cahill 3. Concedierea lui Wim a facut-o Ruzici. Simona doar i-a dat un mesaj de multumire si ramas bun. De fapt nu l-a concediat ci doar nu a mai inoit contractul cu el. 4. Doamne ca multi mai sunteti. Din fericire nu chiar toti :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close