SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

EXCLUSIV VIDEO Actorul care a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid, dezvăluiri pentru Gazetă: „Îți vine să intri pe teren!” + „Avem darul de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc”

Actorul Marius Manole, prezent la meciul Simona Halep - Elise Mertens. Sursă foto: facebook.com/marius.manole +9   FOTO
Actorul Marius Manole, prezent la meciul Simona Halep - Elise Mertens. Sursă foto: facebook.com/marius.manole

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 11:30 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 11:32

Simona Halep, locul 3 mondial în clasamentul WTA, a fost eliminată de Elise Mertens (16 WTA) în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, scor 6-4, 5-7, 5-7. Actorul Marius Manole a fost spectator de lux la meciul lui Halep de pe Arena „Manolo Santana”.

Marius Manole (42 de ani), unul dintre vârfurile noii generații a teatrului românesc, se află zilele acestea la Madrid și n-a ratat șansa de a o urmări live pe Simona Halep. În trecut, jucătoarea de 29 de ani a asistat la spectacolele actorului, însă acum rolurile s-au inversat.

În direct la GSP Live, Marius Manole a relatat senzațiile experimentate la meciul Halep - Mertens, vorbind și despre detaliile care l-au impresionat la turneul deținut de Ion Țiriac. Acesta a fost prezent ieri și la meciurile lui Horia Tecău și Dominic Thiem, iar astăzi îl va urmări din tribune și pe Rafael Nadal, „Regele Zgurii”.

Marius Manole a trăit live meciul Simonei Halep de la Madrid: „Îți vine să intri pe teren, să pui tu mingea cu mâna”

„A fost foarte greu. E greu și-n fața televizorului, dar parcă pe teren e puțin și mai greu, e altă atmosferă. Totul e sub ochii tăi, îți vine să intri pe teren, să pui tu mingea cu mâna, dar îți dai seama că nu poți să faci asta și e complicat. A fost un meci greu pentru Simona, greu și pentru noi. În continuare, Simona Halep rămâne o mare campioană. Dacă va fi să fie Roma, cine știe, poate mergem și la Roma. 

Erau ceva români. Bănuiesc că ora la care s-a desfășurat meciul i-a oprit pe mulți (n.r - 13:00, ora locală). Ei muncesc aici, în Spania, noi suntem în vacanță. Au fost destui, dar mă așteptam să fie și mai mulți. Am fost și la meciul lui Horia Tecău, de data asta Horia a avut mai mult noroc, a câștigat și a trecut de prima rundă. La meciul de seară, cel al lui Dominic Thiem, sala a fost aproape plină”, a afirmat Marius Manole. 

Sunt zile și zile. Și noi, actorii, avem zile proaste, dar și ei au zile proaste, oricât te-ai antrena și oricât de bun ai fi. Sunt zile în care nu reușești. Nu simți mingea, nu simți racheta, nu simți terenul. Dar și când câștigă cu 6-0, 6-1 ne bucurăm cu toții și o ridicăm în slăvi, după care ne întristăm. 

Avem darul nostru de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc în fiecare zi, de parcă noi am fi performanți în fiecare zi. Nici noi nu suntem performanți în fiecare zi și e bine să ne iubim sportivii și atunci când nu sunt în cea mai bună formă a lor. Sunt oameni și cred că au făcut destul bine țării încât să le mulțumim. După părerea mea, dacă mâine Simona Halep se oprește și nu mai face nimic, cred că a făcut pentru noi, românii, cu a suta de măsură. Mai mult de atât deja e un bonus - Marius Manole

Marius Manole, despre experiența de la Madrid: „Îți dai seama cât de dor ți-era”

Obișnuit cu viața pe scenă, în fața publicului spectator, Marius Manole a dezvăluit cum a fost să ia din nou parte la un show cu oameni în tribune. În curând, și teatrele se vor bucura de o revenire la normalitate.

„A fost foarte emoționant și toată lumea s-a bucurat că e acolo. Meciul Simonei a fost pentru mulți de acolo un prilej de întâlnire. Există un soi de emoție care înainte nu era. Îți dai seama că ești privilegiat în secunda în care nimerești într-un astfel de moment. Îți dai seama cât de dor ți-era, de fapt, să fii în același loc cu mulți oameni, să trăiești aceeași emoție, să vezi reacțiile oamenilor, să simți că lângă tine mai e cineva și că nu ești izolat.

Din fericire, și noi am deschis teatrele de luni. Undeva pe la Teatrul Național din București vor avea loc, după 15 mai, spectacole. Pe 15 mai, Teatrul Național pregătește un experiment. Vom avea o sală plină cu oameni totalmente vaccinați. Ușor, ușor, ne revenim și lucrurile revin spre normal - Marius Manole

Marius Manole: „Turneul e impecabil organizat”

„A fost distanțare, a fost tot ce trebuie. Apropo de asta, turneul e impecabil organizat, totul e minunat, toate măsurile de protecție sunt luate, e foarte bine. Sunt puțini oameni, te aștepți să auzi aplauzele acelea care se auzeau pe vremuri la televizor, când se ridica tot stadionul în picioare. Sunt foarte curios cum va fi atmosfera azi la meciul lui Nadal. Merg și la acest meci. 

Din fericire, oamenii de aici sunt extrem de precauți. Poartă mască încontinuu, atât pe stradă, cât și la stadion. N-am văzut pe cineva cu masca sub barbă. Oamenii sunt foarte civilizați”, a afirmat cunoscutul actor. 

Marius Manole: „Simona Halep vine des la teatru”

Întrebat dacă Simona Halep îi va întoarce gestul în viitorul apropiat, Marius Manole a mărturisit că sportiva din Constanța are apariții frecvente la teatru

„Simona Halep vine la teatru și vine destul de des. A fost cam peste tot pe unde am jucat, până și la «Green Hours», unde a coborât alături de Horia Tecău. Miki Buzărnescu vine la teatru, Irina Begu vine la teatru. 

Actorul care a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid, dezvăluiri pentru Gazetă: „Îți vine să intri pe teren!” + „Avem darul de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc”
Halep și Virginia Ruzici, alături de Marius Manole

Noi suntem foarte apropiați de ei, chiar dacă nu ne vedem cu anii. Suntem când noi la ei, când ei la noi. Ne bucurăm de prezența lor, iar ei se bucură de momentele de relaxare. Ei ne spun nouă că nu înțeleg cum facem cu emoțiile, noi le spunem că nu înțelegem cum reușesc să depună atâta efort. Ne respectăm și ne iubim reciproc, ceea ce e minunat. Simona va avea Roland Garros, va fi o perioadă cam complicată pentru venit la teatru. După, cine știe?”, a mai spus Marius Manole. 

FOTO Imagini din eșecul suferit de Halep la Madrid

+5 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, răspunsuri pentru GSP după eliminarea de la Madrid: „Este apăsător, trebuie să mă aerisesc”

EXCLUSIV CTP, despre eliminarea lui Halep de la Madrid: „Ar fi de reținut două lucruri. Cel negativ nu știu cum poate fi rezolvat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
true_romanian
true_romanian  •  10 Mai 2021, 16:38

Hai Simona! Pe departe, cel mai bun sportiv roman al momentului! Evidenta poate fi negata doar de un rauvoitor (ca sa folosesc un eufemism, pentru a evita termenul corect de a-i cataloga pe comentatorii de pe aici)

spartanul_1
spartanul_1  •  05 Mai 2021, 20:48

A scăpat nasoasa de Sabalenka, iar *** aia pe ea! Așa a luat doar 2-1 de la Mertens!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

165691544187089
Iacob Constantin  •  05 Mai 2021, 18:16

Sunt oameni care nu accepta realitatea. Acest, am inteles actor (?), eludeaza rezultatul de pe teren si- i da Inainte cu metafizica, cu nostalgia, cu toate prostiile care sa- i justifice sejurul la Madrid. Sa mai spunem faptul ca este o rusine nationala sa o pui pe Halep sa poarte drapelul la Olimpiada , cand avem in lot campioni limpici ( de ex. Ana Maria Popescu). Asta este de pus alaturi de Geambasu si CTP, alti doi mari obsedati de Halep.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează