SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZAȚII

Acuzații șocante despre Zverev! Fosta prietenă vine cu dezvăluiri teribile: „A încercat să mă sufoce cu perna, m-a dat de pereți”

Olga Sharypova, // FOTO: Guliver/GettyImages
Olga Sharypova, // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 14:07 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 15:42

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) trece printr-o perioadă tumultuoasă în viața personală. După ce a aflat că fosta iubită este gravidă, neamțul este acum acuzat de o altă fostă parteneră de violență domestică.

Rusoaica Olga Sharypova, care l-a cunoscut pe Zverev în copilărie, când se întâlneau la turneele de tenis, a avut o relație cu acesta din 2018 până în august 2019. Olga a postat recent pe Instagram un mesaj misterios, în care povestea că fost agrestă de un fost iubit, fără să-i dea numele acestuia. Rusoaica spunea că „a încercat să mă sufoce cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”.

Lumea a suspectat că e vorba de jucătorul de tenis, iar acum, într-un interviu pentru presa din Rusia, Olga a confirmat că se referea la Zverev.

„Am ieșit (n.r- cu câteva zile înainte de US Open 2019) cu Dasha Medvedeva (n.r- soția lui Daniil Medvedev) și cu prietenul meu. Am întârziat puțin și Sasha s-a enervat din această cauză. Am ajuns acasă și ne-am certat. Mereu ne certam din nimic. Am scris pe Instagram că a încercat să mă sufoce cu o pernă și mi-a răsucit brațele. Am încercat să fug din camera de hotel de mai multe ori, dar nu m-a lăsat. În cele din urmă am fugit desculță și cu un telefon pe hol.

Mă ascundeam într-un hotel, dar el m-a găsit. Am plâns și am încercat să fug. El a vrut să mă întorc ca să vorbim. Am înțeles că nu poate fi vorba de un dialog, m-am speriat și am încercat să fug. Dar Sasha m-a împins în perete și mi-a zis că nimănui nu-i va păsa, indiferent de ce mi-a face.  Au apărut niște oameni și am putut fugi pe stradă. Eram singură. Noroc că am avut un telefon și am putut telefona unui prieten”, a declarat Olga.

Acuzații șocante despre Zverev! Fosta prietenă vine cu dezvăluiri teribile: „A încercat să mă sufoce cu perna, m-a dat de pereți”
Olga Sharypova și Alexander Zverev

„ M-am temut pentru viața mea”

„Toate lucrurile mele au rămas în cameră, la fel ca banii și pașaportul. Sasha m-a sunat și am decis că trebuie să vorbim. Am ajuns la hotel și am început să ne certăm. Am plâns în baia hotelului și el mi-a aruncat lucrurile pe hol. Ziua următoare a venit la casa în care eram, ca să facem pace. Am vorbit normal, ne-am continuat relația, am fost la meciurile lui de la US Open, Laver Cup și la două turnee din China. După aceea ne-am despărțit

Acesta nu a fost prima situație de acest gen. Au fost multe. Dar mereu am încercat să trec peste și m-am învinovățit. În august a fost înfricoșător. M-am temut pentru viața mea. De ce spun tocmai acum? Pentru că era înfricoșător. Și aveam nevoie de timp ca să trec peste, să-mi revin mental. Acum sunt gata să vorbesc. Nimeni nu știa despre asta! 

Acum nu îmi e teamă că voi fi acuzată! Voi supraviețui! Vreau ca Sasha să înțeleagă că trebuie să fie tras la răspundere. Da, nu au fost martori atunci când a vrut să mă sufoce pentru că s-a întâmplat în privat. Dar sunt gata să fac un test la detectorul de minciuni! Nu vreau nimic de la el, ci doar ca aceste fapte să fie cunoscute”, a adăugat rusoaica de 23 de ani.

Am  fost bătută și nu o mai tac! Vreau să vă povestesc ceva personal și dur pentru mine, ceva ce am experimentat și am lăsat în trecut. Scris asta pentru ca fetele care trec printr-o asemenea situație să nu se simtă singure și să găsească puterea de a merge mai departe. Am fost victima violenței domestice!

Prima dată s-a întâmplat la începutul relației. Am avut o ceartă și am fost lovită cu capul de perete cu atât de multă putere încât am rămas întinsă pe podea. Ce a urmat? Am fost acuzată că am ridicat mâna. Persoana care mă lovise cu câteva secunde înainte țipa la mine că nu m-a lovit Cum e posibil? De ce nu am plecat imediat? De l-am iertat? Nu pot să răspund la aceste întrebări. 

L-am iubit sincer și am vrut să fiu cu acea persoană, credeam că e o greșeală și că o vom rezolva împreună și o vom lăsa în trecut. Dar singurul lucru pe care merită să-l las în trecut e această relație.

În august anul trecut, am fugit desculță din hotel. Stăteam pe stradă în New York și nu știam unde să mă duc sau ce să fac. A încercat să mă sufoce cu o pernă, m-a lovit cu capul de perete și mi-a răsucit brațele. În acel moment mi-a fost frică pentru viața mea. La un moment dat nu puteam respira de frică!

Îmi aduc aminte cu greu pentru că totul e în ceață. Eram o altă persoană, credeam în iubire. Lumea nu se schimbă. Când ești într-o relație cu o persoană care te abuzează e greu să ieși. Dar voi vorbi despre asta altă dată. Nu o să mai tac. Trebuie să vorbim despre acest subiect. Nu îmi mai e frică!
- Olga Sharypova, pe Instagram

Vezi această postare pe Instagram

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

O postare distribuită de crazy Olya (@olyasharypova) pe

VIDEO Țiriac, reacție tranșantă despre premiile din tenis: „I-am făcut miliardari pe jucători”

Citește mai multe știri din tenis: 

EXCLUSIV Mărturie fabuloasă la GSP Live! Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

Anunț-bombă! Abia despărțită de Zverev, iubita româncă anunță că e însărcinată!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
vladutz13
vladutz13  •  30 Octombrie 2020, 10:53

"relatia noastra a continuat" Chestia asta se intampla de multe ori in cazul abuzurilor domestice, e ca o dependenta, chit ca unul il bate pe celalalt.... Dar citind toata povestea asta mi se pare trasa de par. Mai intai a pus pe instagram, apoi a confirmat, apoi a povestit.... nu-mi suna chiar a comportament tipic de victima. Oricum, omul e probabil violent si are dreptate, cine sa-l pedepseasca in Rusia pt asa ceva?

caoradea
caoradea  •  29 Octombrie 2020, 19:08
Postat de briceag pe 29 Octombrie 2020, 16:31

Dar nu era romanca asta? Sau asta e alta? Mai, e foarte bine ca romanii se globalizeaza. Mai bine asa decat extremismul lui Viktor Orban. Priveste partea buna a lucrurilor, ungurii din Romania se muta in Ungaria! Cei care nu simt de fapt romaneste.

Europen man ce esti ! Dar romanii din Italia cum simt ? Din cauza celor ca tine suntem unde suntem...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tricisport
tricisport  •  29 Octombrie 2020, 19:04

Brenda, si tu de la instabilul asta iti doresti sa ai un copil?? :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează