SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Afacere între străini » Hănescu, eliminat în sferturi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 14:55

Şi ediţia cu numărul 21 a BRD Năstase-Ţiriac Trophy va avea un cîştigător străin, după ce Victor Hănescu a fost eliminat în sferturi de Florian Mayer, 3-6, 6-7(3).

Hăne a rupt ghinionul din ultimii 6 ani, reuşind să cîştige din nou la Arenele BNR. După 4 înfrîngeri în primul tur, tenismanul român a trecut de Matthias Bachinger şi Mikhail Youzhny, calificîndu-se pînă în sferturi. A urmat duelul de astăzi cu Florian Mayer, cîştigătorul turneului din 2011.

Nu s-a mai repetat povestea din 2007, cînd Hănescu se impunea în primul tur la Bucureşti, 7-6(1), 7-6(3). Începutul a fost echilibrat, pînă la 4-3, moment în care neamţul a reuşit break-ul. Hăne a încercat să întoarcă, dar n-a avut forţa necesară. A urmat însă setul doi, unde Mayer a rupt ritmul încă din start, cîştigînd pe serviciul lui Victor. Hănescu a revenit însă, reuşind re-break-ul şi egalînd la patru. A împins jocul pînă în tie-break, dar Mayer a fost de neoprit. Cinci puncte consecutive şi soarta meciului era decisă.

Favoritul numărul 5 rămîne în cărţi pentru un al doilea titlu la Bucureşti. Pînă în finală mai trebuie să treacă însă de Guillermo Garcia-Lopez.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează