SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Agnieszka Radwanska, eliminată în turul II la Wimbledon » Înfrângere dureroasă pentru jucătoarea care a eliminat-o pe Gabriela Ruse

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 18:27

Agnieskza Radwanska (30 WTA) a părăsit turneul de la Wimbledon în turul secund, învinsă de jucătoarea cehă Lucie Safarova (66 WTA), scor 5-7, 4-6, după o oră și 42 de minute de joc.

Considerată o specialistă pe iarbă, Radwanska a avut o evoluție dezamăgitoare azi. A irosit nepermis două mingi de set în prima manșă, la 5-4, apoi a fost pedepsită de Safarova, care și-a adjudecat setul cu 7-5.

Radwanska și-a pierdut cumpătul în setul secund și a comis multe erori neforțate care i-au permis Safarovei să se distanțeze rapid la 5-1. În cele din urmă, jucătoarea din Cehia s-a impus cu 6-4 și s-a calificat în turul III. 

Finalistă la ediția din 2013, poloneza Radwanska fusese cea care a eliminat-o în primul tur pe românca Gabriela Ruse după un meci dramatic de trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5 (detalii, aici). 

Citește și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  04 Iulie 2018, 20:30

mai cititi odata! nu va mai spun unde, ca nici 'multumesc' nu sunteti in stare sa ziceti. Nu trece articol fara sa aveti greseli! vai de scoala voastra... daca aveti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează