SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

GALERIE FOTO Alexander Zverev, călătorie de Crăciun spre Australia, după o vacanță de vis în Maldive

Alexander Zverev și Sophia Thomalla în vacanță Foto Instagram +11   FOTO
Alexander Zverev și Sophia Thomalla în vacanță Foto Instagram

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 15:51 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 16:26

Germanul Alexander Zverev, 26 de ani, 7 ATP, va porni pe 24 decembrie spre Sydney, acolo unde va debuta alături de colegii săi în United Cup pe 30, contra echipei Italiei. Înainte, a fost în Maldive împreună cu iubita lui, Sophia Thomalla

Alexander Zverev va pleca devreme spre Australia, chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, pentru a se acomoda cât mai bine cu fusul orar și cu condițiile meteo de la Antipozi.

+7 FOTO

Numărul 7 mondial și echipa Germaniei, din care face parte și Angelique Kerber, care revine la tenis după ce a devenit mamă, vor deschide noul sezon pe 30 decembrie, la United Cup, contra Italiei.

În prima zi a lui 2024 vor întâlni Franța în grupa de la Sydney, care se dispută pe Arena Ken Rosewall din cadrul Olympic Park Tennis Centre.

Alexander Zverev, vacanță în Maldive

Zverev, 26 de ani, s-a pregătit în offseason la Monte Carlo, dar înainte a petrecut o vacanță relaxantă în Maldive alături de iubita lui, Sophia Thomalla, 34 de ani, actriță, model și prezentatoare de televiziune.

Cei doi sunt împreună din 2021, înainte ea având legături romantice cu Till Lindemann, solistul trupei de rock Rammstein (2011-2015), cu muzicianul britanic Gavin Rossdale (2017-2018) și cu portarul german Loris Karius (2019-2021). A fost căsătorită cu interpretul norvegian Andt LaPlegua între 2016 și 2017.

Jucătorul și partenera sa l-au avut alături și pe Marcelo Melo, tenismanul specializat pe proba de dublu, un apropiat al familiei Zverev.

La revenire, a afirmat că „îmi place să fiu în sala de forță, să văd cum progresez”.

Alexander Zverev, sezon 2023 reușit

Sezonul 2023 a fost unul important pentru el, revenind după accidentarea teribilă la gleznă pe care a suferit-o anul trecut, în semifinalele de la Roland Garros. Din cauza acesteia, a ratat restul anului și a suportat o intervenție chirurgicală.

A demarat un pic lent, ceea ce era de așteptat, dar a alcătuit până la urmă un parcurs solid, presărat cu câteva vârfuri: titlurile de la Hamburg și Chengdu, semifinala de la Roland Garros și calificarea la Turneul Campionilor.

5,5milioane de dolari a adunat Alexander Zverev din turnee în 2023, sumă impozabilă, totalul carierei fiind de 38,5 milioane

S-a oprit în grupe acolo, deși a reușit două victorii, din cauza diferenței game-urilor câștigate în meciurile cu Daniil Medvedev și Carlos Alcaraz.

21de titluri ATP are în palmares jucătorul german, dintre care două au fost cucerite în acest sezon, Hamburg și Chengdu

Trebuie să mă uit la partea pozitivă, chiar dacă nu am mers mai departe: totuși, i-am învins pe Alcaraz și Rublev”, a declarat Sascha Zverev la gala fundației sale, organizată recent, în cadrul căreia a adunat mai mult de 100.000 de dolari pentru copiii diabetici din Bolivia și Nepal.

Zverev este, la rândul său, diabetic, fiind diagnosticat la 3 ani.

Rezumatul meciului Alexander Zverev - Carlos Alcaraz de la ATP Finals

Citește și: 

Jannik Sinner și-a îndeplinit un vis: a făcut câteva tururi la volanul unui Ferrari » „A fost ceva emoționant”
INEDIT
Jannik Sinner și-a îndeplinit un vis: a făcut câteva tururi la volanul unui Ferrari » „A fost ceva emoționant”
David Popovici le-a oferit copiilor care au învins cancerul fundițe confecționate din medalia sa de suflet: „Mă simt onorat să fiu alături de atâția campioni
GEST EMOȚIONANT
David Popovici le-a oferit copiilor care au învins cancerul fundițe confecționate din medalia sa de suflet: „Mă simt onorat să fiu alături de atâția campioni"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  18 Decembrie 2023, 23:20

Nici o romancuta la orizont? Incredibil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează