SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ACAPULCO

VIDEO / UPDATE A rupt racheta în scaunul arbitrului și a fost exclus din turneu! » Alexander Zverev, ieșire violentă la ATP Acapulco: „Idiot nenorocit!”

Alexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) a avut o ieșire grotescă în primul tur al probei de dublu de la ATP Acapulco. Neamțul a lovit furios cu racheta în scaunul arbitrului în finalul tie-break-ului decisiv.
Alexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) a avut o ieșire grotescă în primul tur al probei de dublu de la ATP Acapulco. Neamțul a lovit furios cu racheta în scaunul arbitrului în finalul tie-break-ului decisiv.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 10:28 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 10:30

Alexander Zverev (24 de ani, 3 ATP) a avut o ieșire violentă în primul tur al probei de dublu de la ATP Acapulco. Neamțul a lovit furios cu racheta în scaunul arbitrului, fiind foarte aproape să-l rănească pe acesta!

UPDATE 10:30 / Zverev, exclus din proba de simplu de la Acapulco

Gestul violent al lui Zverev a fost aspru sancționat de organizatorii competiției de la Acapulco. Al treilea jucător al lumii a fost exclus din proba de simplu. Ar fi trebuit să îl întâlnească joi pe compatriotul Peter Gojowczyk (95 ATP).

Din cauza conduitei nesportive din timpul partidei de dublu, Alexander Zverev a fost descalificat din turneul de la Acapulco
- Comunicat ATP

Zverev, ieșire necontrolată

Alexander Zverev a făcut pereche la Acapulco cu cel mai bun prieten din circuitul ATP, Marcelo Melo. Al treilea jucător al lumii a fost extrem de nervos pe durata întregii partide din turul inaugural, împotriva britanicului Lloyd Glasspool și a finlandezului Harri Heliovaara.

VIDEO Alexander Zverev, ieșire nervoasă la ATP Acapulco

Prima ieșire nervoasă a lui Zverev a avut loc la scorul de 8-6 pentru adversari în tie-break-ul decisiv. Supărat că arbitrul de scaun a întors o decizie a celui de linie, Sascha a răbufnit: „Dacă a strigat out, atunci a fost out! E pe partea ta și nu vezi cât de mult a ieșit afară? Idiot nenorocit!”.

După ultimul punct al partidei, Zverev și-a salutat rece adversarii, apoi s-a întreptat către scaunul arbitrului. A lovit cu racheta puternic, de trei ori, fiind aproape să atingă și piciorul oficialului.

Citește și alte știri din tenis: 

Jelena Ostapenko, în continuare de neoprit! Letona a eliminat o sportivă care colaborează cu Darren Cahill

Daria Kastkina, gest superb » Ce a făcut după accidentarea suferită de Jaqueline Cristian

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
rocky5
rocky5  •  24 Februarie 2022, 21:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14
iulihenry14  •  23 Februarie 2022, 17:42
Postat de steaua.libera pe 23 Februarie 2022, 11:39

La fotbal te suspenda 88 de etape daca injuri arbitrul. In tenis ce masuri se iau? Am vazut si la AO niste derapaje grosolane la adresa arbitrilor.

In ce liga se intampla asta? Pe ce planeta? Luis Suarez a luat doar 8 etape cand a fost rasist cu Evra si tu zici ca te suspenda la fotbal 100 de etape ca injuri. Hai sa fim seriosi.

397732904465528
Octavian Go  •  23 Februarie 2022, 15:50

Priviti cu atentie inregistrarea video si o sa va convingeti ca arbitrul de scaun a avut dreptate. Chiar daca decizia este gresita, tot nu se poate tolera comportamentul lui ''***'' Zverev.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează