SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Jelena Ostapenko, în continuare de neoprit! Letona a eliminat o sportivă care colaborează cu Darren Cahill

Jelena Ostapenko, în continuare de neoprit! Letona a eliminat o sportivă care colaborează cu Darren Cahill
Jelena Ostapenko, în continuare de neoprit! Letona a eliminat o sportivă care colaborează cu Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 19:34 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 19:43

După ce săptămâna trecută a câștigat turneul de la Dubai, Jelena Ostapenko (24 ani, 13 WTA) își continuă prestaţiile de zile mari și la turneul de la Doha, acolo unde s-a calificat în optimile de finală, după ce a eliminat-o pe Amanda Anisimova (20 ani, 40 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4.

Deși a început bine meciul, Ostapenko a pierdut setul secund, iar meciul s-a dovedit a fi unul foarte echilibrat. Cu toate acestea, letona a preluat inițiativa, a făcut break-ul și a câștigat setul decisiv. Meciul a durat o oră și 38 de minute.

Ostapenko, în optimile turneului de la Doha

După succesul cu Anisimova, sportivă care îl are în stafful său pe Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, Ostapenko o va întâlni în optimi pe Barbora Krejcikova, cap de serie numărul doi la turneul din capitala Qatarului.

WTA Qatar TotalEnergies Open se dispută în perioada 20-26 februarie și face parte din categoria "WTA 1000". Premiile totale ale turneului sunt în valoare de $2.331.698.

5 titluriare în palmares Ostapenko, dintre care și unul de Grand Slam, obținut în 2017 la Roland Garros, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep

Citește și alte știri din tenis:

Alexander Zverev a câștigat un meci care a intrat direct în istoria tenisului. Ora incredibilă la care s-a terminat meciul germanului

Daria Kastkina, gest superb » Ce a făcut după accidentarea suferită de Jaqueline Cristian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
267890
267890  •  23 Februarie 2022, 20:48

Darren Cahill totusi nu e Dumnezeu pe pământ.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează