SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Alexander Zverev a câștigat un meci care a intrat direct în istoria tenisului. Ora incredibilă la care s-a terminat meciul germanului

Alexander Zverev (24 ani, 3 ATP) l-a învins pe Jenson Brooksby (21 ani, 47 ATP) în primul tur al turneului de la Acapulco, scor 3-6, 7-6 (12-10), 6-2, într-un meci care s-a încheiat la cea mai târzie oră din istorie.
Alexander Zverev (24 ani, 3 ATP) l-a învins pe Jenson Brooksby (21 ani, 47 ATP) în primul tur al turneului de la Acapulco, scor 3-6, 7-6 (12-10), 6-2, într-un meci care s-a încheiat la cea mai târzie oră din istorie.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 18:36 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 19:27

Alexander Zverev (24 ani, 3 ATP) l-a învins pe Jenson Brooksby (21 ani, 47 ATP) în primul tur al turneului de la Acapulco, scor 3-6, 7-6 (12-10), 6-2, într-un meci care s-a încheiat la cea mai târzie oră locală din istorie.

Campionul en-titre de la Acapulco, germanul Zverev, a câștigat în trei seturi meciul cu americanul Jenson Brooksby, confruntare care s-a încheiat la ora locală 4:55. 

Zverev - Brooksby, meciul încheiat la cea mai târzie oră din istorie

Meciurile din orașul mexican nu încep mai devreme de ora locală 18:00 din cauza căldurii și umidității, iar toate cele trei meciuri de luni de pe terenul central au durat mai mult de trei ore.

Zverev s-a impus în cele din urmă în fața americanului Brooksby după un meci de mare intensitate, care a durat 3 ore și 20 de minute. Al doilea set, câștigat de german în tie-break, a fost unul maraton, ajuns la deznodâmânt după o oră și 51 de minute de la startul său.

Astfel, duelul a început abia la ora 1:35 și s-a încheiat la ora 4:55, intrând în istorie pentru meciul finalizat la cea mai târzie oră. Precedentul record era deținut de meciul de la Australian Open 2008 dintre Lleyton Hewitt și Marcos Baghdatis. Atunci australianul a câștigat la ora locală 4:34.

Video cu victoria lui Zverev împotriva lui Brooksby

Citește și alte știri din tenis:

Daria Kastkina, gest superb » Ce a făcut după accidentarea suferită de Jaqueline Cristian

Djokovic n-a ezitat nicio secundă! Răspunsul ferm când fost întrebat despre succesul lui Nadal la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează