SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Alexander Zverev, în pericol? ATP pornește investigația pentru acuzațiile de violență domestică: „Avem responsabilitatea să fim foarte atenți”

Alexander Zverev / foto: Guliver/Getty Images
Alexander Zverev / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 18:43 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 18:50

ATP a anunțat astăzi că va demara o investigație în ceea ce privește acuzațiile de violență domestică ce i-au fost aduse anul trecut lui Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP). 

Pentru Alex Zverev, trecutul e un bumerang ascuțit. Neamțul a avut un sezon extrem de solid, a fost medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă n-a scăpat de acuzațiile grave făcute de Olya Sharypova, fosta sa iubită. 

ATP, forul care guvernează tenisul masculin, a anunțat că va demara o investigație în ceea ce-l privește pe german. 

ATP: „Acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase și avem responsabilitatea să fim foarte atenți”

„Ca organizație, recunoaștem că trebuie să facem mai multe ca să asigurăm toate persoanele implicate în tenisul profesionist că sunt protejate și se simt în siguranță. Recomandările acestui raport ne vor ajuta să dezvoltăm o nouă abordare solidă în ceea ce privește acest subiect. 

Ne luăm angajamentul să facem progrese și suntem conștienți știm că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase și avem responsabilitatea să fim foarte atenți. Sperăm ca investigația noastră să ne permită să identificăm lucrurile care au avut loc și să determinăm măsurile care se pot lua ulterior”, a anunțat ATP, prin vocea directorului general Massimo Calvelli.

Zverev, acuzat de fosta iubită

Rusoaica Olya Sharypova, care l-a cunoscut pe Zverev în copilărie, când se întâlneau la turneele de tenis, a avut o relație cu acesta din 2018 până în august 2019. 

În noiembrie 2020, Olga a postat pe Instagram un mesaj misterios, în care povestea că fost agrestă de un fost iubit, fără să-i dea numele acestuia. Rusoaica spunea că „a încercat să mă sufoce cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”

Lumea a suspectat că e vorba de jucătorul de tenis, iar ulterior, într-un interviu pentru presa din Rusia, Olga a confirmat că se referea la Zverev.

Citește și alte știri din tenis: 

Schimbare fundamentală la Australian Open? Anunțul făcut de Darren Cahill l-ar putea lăsa pe Novak Djokovic în afara turneului

Aryna Sabalenka, out de la Indian Wells: depistată pozitiv cu COVID-19 » În martie spunea că nu are încredere în vaccin

Acuzații incredibile la adresa unuia dintre cei mai talentați jucători din ATP: „Nu aveam voie să ies din casă! Mă brusca și striga «Ești un gunoi!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
decaraiman
decaraiman  •  04 Octombrie 2021, 21:08

Si ce treaba are ATP cu ce face Zverev in particular ? e treaba organelor de stat nu ale ATP , astia se baga in viata de familie cum faceau pe vremuri Comunistii cand te chemau in B.O.B si in C.O.M daca iti bateai nevasta , daca aveai amanta si daca vroiai sa divortezi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează