SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS

VIDEO+FOTO Rafael Nadal, fără reacție în fața lui Alexander Zverev! Neamțul joacă finala de la Paris, cu Medvedev

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-4, 7-5, în semifinalele turneului indoor de la Paris. +6   FOTO
Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-4, 7-5, în semifinalele turneului indoor de la Paris.

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 20:02 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 21:42

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-4, 7-5, în semifinalele turneului indoor de la Paris. 

  • Alexander Zverev va juca în finală cu rusul Daniil Medvedev (5 ATP), învingător în semifinala cu Milos Raonic (17 ATP), scor 6-4, 7-6(4).

Rafa Nadal a avut o săptămână ezitantă la Paris. A pierdut câte un set în disputele cu Feliciano Lopez și cu Pablo Carreno-Busta, iar astăzi nu a avut reacție în fața lui Zverev. Neamțul a servit impecabil, 9 ași și nicio dublă greșeală în primul set. Nu i-a oferit nicio șansă de break ibericului în actul inaugural, câștigat 6-4, după doar 38 de minute de joc.

+2 FOTO

Zverev a avut inițiativa și în partea a doua. A făcut rapid break, s-a desprins la 4-2, moment în care campionul de Roland Garros a avut o răbufnire de orgoliu. A egalat la 4-4, apoi a fost din nou surprins de rezistența lui Zverev în raliurile lungi.

Zverev, două titluri în 2020

Alexander Zverev a cucerit două titluri în anul 2020, ambele la Koln, în luna septembrie. A fost aproape și de primul trofeu de Grand Slam din carieră. A cedat în finala US Open împotriva lui Dominic Thiem, scor 6-2, 6-4, 4-6, 3-6, 6-7(6).

2.771.252 $a câștigat Alexander Zverev în anul 2020

Nadal și Zverev, calificați la Turneul Campionilor

Rafael Nadal va avea șansa revanșei la Turneul Campionilor, unde ambii sunt calificați. Competiția care încheie anul în circuitul ATP va avea loc între 15 și 22 noiembrie, la Londra. Ceilalți competitori sunt: Novak Djokovic, Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev și Diego Schwartzman.

Citește și alte știri din tenis: 

Tsitsipas îi ia la rost pe Djokovic și alți grei din circuit: „Se dau vegani, dar continuă să joace cu racordaj din intestine. Este echivalentul a 8 animale moarte!”

Australian Open, în pericol? Când se ia decizia privind turneul de la Melbourne + două condiții sunt absolut necesare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close