SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Semifinală tensionată la Cincinnati! Zverev l-a acuzat direct pe Tsitsipas, după o pauză de vestiar

Alexander Zverev (5 ATP) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (3 ATP), scor 6-4, 3-6, 7-6(4), și s-a calificat în finala turneului ATP de la Cincinnati. Meciul a avut și momente tensionate.
Alexander Zverev (5 ATP) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (3 ATP), scor 6-4, 3-6, 7-6(4), și s-a calificat în finala turneului ATP de la Cincinnati. Meciul a avut și momente tensionate.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 18:47 / Actualizat duminica, 22 august 2021 19:28

Alexander Zverev (5 ATP) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (3 ATP), scor 6-4, 3-6, 7-6(4), și s-a calificat în finala turneului ATP de la Cincinnati. Meciul a avut și momente tensionate.

  • În ultimul act de la Cincinnati, Zverev îl va înfrunta pe Andrey Rublev (7 ATP). Finala este astăzi, de la ora 23:30. 

Alexander Zverev a câștigat primul set după un joc aproape de perfecțiune, în care nu i-a oferit adversarului nicio oportunitate de break.

VIDEO Alexander Zverev, acuze directe la adresa lui Stefanos Tsitsipas

Tsitsipas a cerut un time-out de vestiar, dar a petrecut acolo mai mult de 8 minute. Acest lucru l-a înfuriat pe Zverev. Neamțul s-a plâns că adversarul său a luat întreaga geantă, inclusiv telefonul, și că poate primi sfaturi din exterior.

În tot acest timp, Apostolos Tsitsipas, tatăl și antrenorul grecului, a fost surprins trimițând de zor mesaje.

Pauza i-a prins bine lui Stefanos, care a câștigat setul secund, scor 6-3. Decisivul a fost unul pe muchie de cuțit, adjudecat de Zverev în tie-break. 

Relație rece între Zverev și Tsitsipas

Un alt moment care trădează relația tensionată dintre cei doi reprezentanți ai NextGen a avut loc la finalul meciului. Zverev a vrut să îl îmbrățișeze, exclamând: „E incredibil când jucăm unul contra celuilalt! Succes la US Open”. Tsitsipas s-a îndepărtat de neamț, fără a-i răspunde.

Stefanos Tsitsipas, pus la punct de guvernul grec

Stefanos Tsitsipas a avut o luare de poziție controversată în privința campaniei de vaccinare împotriva Covid-19. Jucătorul grec, semifinalist la Cincinnati în acest moment, a spus că va face acest lucru doar dacă va fi obligat de regulamentul ATP. Declarațiile nu au fost bine primite în țara natală.

„Stefanos Tsitsipas este un atlet desăvârșit, are niște calități sportive incredibile, iar contribuția pe care a adus-o sportului din Grecia este de necontestat. În cazul de față, vorbim despre capacitatea lui de a discuta despre nevoia de vaccinare. 

Nu deține nici cunoștințele, nici studiile, nici a făcut muncă de cercetare pentru a expune astfel de opinii”, a transmis Giannis Oikonomou, purtătorul de cuvânt al guvernului de la Atena.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Scene incredibile la Open-ul de la Cincinnati » Daniil Medvedev a luat la șuturi o cameră video: „Scoateți-o de aici!”

Stefanos Tsitsipas, pus la punct de guvernul grec, după declarațiile privind campania de vaccinare: „Nu deține cunoștințele pentru a-și da cu părerea”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  24 August 2021, 18:06

pai asta cu vaccinul este stire de dat intr-un ziar de sport? nu este, dar ati gasit ocazia sa mai faceti putin caz despre vaccinare. dealtfel, faptul ca Tsitsipas vorbeste despre alegerea lui personala de a se vaccina este mult mai abilitata si pertinenta decat decizia politica a guvernelor de a vaccina oameni impotriva vointei lor. asa ca Oikonomou ala putea sa-si economiseasca saliva linistit deoarece chiar nu ai nevoie de studii ca sa alegi ce doresti sa faci cu corpul tau... ca tot vad atatia ''parerologi'' care la randul lor isi dau cu parerea despre alti ''parerologi'', doar ca parerile lor sunt mai pertinente, pentru ca ei sunt parelologi de tv sau media si nu de FB. mcpmdr :))))))

gica.paunescu
gica.paunescu  •  23 August 2021, 17:40

Fiecare cu domeniul sau de competenta; Stefanos cu tenisul, iar guvernul cu administrarea trebilor publice. C-asa e-n tenis ! PS Sunt si la noi cantareti care ,, amendeaza'' opinia virusologilor, cum ca n-ar prea exista vreo pandemie ( si se gasesc destui care ,, sa se uite-n gura lor'' ).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează