SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Amenințări șocante primite de ocupantul locului 15 ATP, după „cea mai mare surpriză din istoria Cupei Davis”: „Mi s-a transmis să nu revin în țară!”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 19:33 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 19:33

Diego Schwartzman (29 de ani, 15 ATP) a primit amenințări îngrozitoare după meciul pierdut în Cupa Davis, împotriva bielorusului Daniil Ostapenkov, jucător de 18 ani, fără clasament, scor 4-6, 3-6.

Diego Schwartzman avea toate avantajele în fața puștiului Daniil Ostapekov, jucător fără vreun meci jucat în turneele ATP. Partida s-a jucat la Buenos Aires, pe zgură, suprafața favorită a argentinianului. Diego are 3 trofee pe suprafața roșie și o semifinală la Roland Garros, în anul 2020. Pe contul de twitter al Cupei Davis, meciul a fost caracterizat drept „cea mai mare surpriză din istorie”.

Argentina a reușit în cele din urmă să treacă de Belarus, scor 4-1. Diego Schwartzman și-a luat revanșa a doua zi, în fața unui alt puști, Alexander Zgirovsky (20 de ani, 1234 ATP). A fost 6-1, 6-2, în doar 62 de minute. Reacțiile au fost însă violente în mediul online.

Diego Schwartzman, amenințat după eșecul din Cupa Davis

„A fost cea mai grea zi din cariera mea. Am pierdut în fața unui jucător fără clasament, lipsit de experiență. Toate astea m-au afectat teribil. Chiar dacă cei mai mulți oameni m-au încurajat, a fost și o minoritate care m-a criticat, care a avut intenții rele. Am primit amenințări, am fost insultat, mi s-a cerut să nu mai revin în Argentina. 

Nu mi-am găsit deloc ritmul în meciul ăla. El a jucat perfect. Serviciul și lovitura de forehand mi-au pus mari probleme. Nu aveam nicio informație despre el. Nu am nicio scuză, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din viața mea”, a spus Diego Schwartzman, potrivit Tennis World USA. 

15,00a fost cota la pariuri pentru victoria lui Daniil Ostapenkov. Diego Schwartzman era cotat cu 1,01

VIDEO Rezumatul meciului Diego Schwartzman - Daniil Ostapenkov

Citește și alte știri din tenis: 

Marius Copil are o nemulțumire și după week-end-ul perfect din Cupa Davis: „Le-am zis că suntem la un telefon distanță”

Ar fi șocul anului în tenis! Venus și Serena Williams cheamă înapoi în circuit două mari campioane de Grand Slam

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
10206074284601566
Sabin Burea  •  22 Septembrie 2021, 06:52

Daca meciul a fost trantit pentru pariuri atunci ii inteleg chiar daca, evident, nu pot aproba asa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează