SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 la Roland Garros 2023! A pierdut deși a revenit incredibil în decisiv

Ana Bogdan // FOTO: Imago
Ana Bogdan // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 14:25 / Actualizat luni, 29 mai 2023 14:28

Ana Bogdan (63 WTA, 30 de ani) a fost eliminată în turul 1 de Camila Osorio (86 WTA, 21 de ani), scor 6-3, 3-6, 5-7.

Ana Bogdan nu a putut azi să-i calce pe urme Irinei Begu, care duminică s-a calificat în turul secund la turneul din Paris.

Ana Bogdan, eliminată de Camila Osorio la Roland Garros

Partida de pe terenul numărul 4 a început echilibrat. Ambele jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Ana Bogdan a început să joace mai bine. A forțat, a câștigat următoarele 3 game-uri și a luat setul cu 6-3.

Setul secund a avut o desfășurare în oglindă. De la 3-3, Osorio a preluat conducerea. La fel ca Ana Bogdan în primul set, Osorio a luat 3 game-uri la rând. A luat setul cu 6-3 și a trimis meciul în decisiv.

Actual al treilea a fost unul incredibil. Camila Osorio a început excelent și a dominat jocul. Ana Bogdan nu i-a putut face față și s-a trezit condusă cu 5-1. Dar sportiva din România nu a renunțat la luptă și a reușit o revenire incredibilă. A câștigat următoarele 4 game-uri, a egalat scorul la 5, dar nu a mai avut forța să reziste. Osorio și-a păstrat calmul, a făcut un break și a câștigat setul cu 7-5, obținând calificarea în turul secund.

Citește și: 

Declarațiile bielorusei Sabalenka au creat controverse: „Și conaționalii o urăsc. E prea ocupată cu iubitul ei, fan Putin, ca să-i pese și de altcineva?!”

Reacția Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros: „Nu am nicio așteptare de la următorul meci” » Ce spune despre situația Simonei Halep

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
DubitoErgoCogito
DubitoErgoCogito  •  29 Mai 2023, 13:06

Nici macar un scor nu puteti sa-l scrieti corect!!!

johny2003
johny2003  •  29 Mai 2023, 11:54

Haide Ana!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează