SPORTURI  »  TENIS  »  INSTAGRAM

„Am respirația răvășită și mușchii sunt puțin afectați” » Ana Bogdan, depistată cu COVID: „Așa voi arăta în următoarele două săptămâni”

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 11:25 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 12:40

Ana Bogdan, loc 91 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și a postat pe Instagram un update legat de condiția în care se află. 

În vârstă de 27 de ani, jucătoarea din România s-a infectat cu COVID-19 și a ținut să facă precizări despre cum se simte, atașând o poză simpatică pe Instagram. „Cam așa voi arăta și eu în urmatoarele 14 zile însă la mine nu părul este așa răvășit (sau poate și el în unele zile), ci respirația este... și muschii sunt puțin afectați.. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede și voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați", a scris Ana Bogdan pe contul personal de Instagram.

Și Simona Halep a fost diagnosticată cu COVID-19

Simona Halep (29 de ani) a publicat miercuri o primă fotografie pe rețelele de socializare, după ce sâmbătă a aflat că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus. Numărul doi mondial a oferit vești despre starea de sănătate. Vezi ce a scris Simona Halep aici. 

Ana Bogdan, surprinsă cu un campion mondial, la două luni după despărțirea de Norris Măgeanu

WOW! Ioana, sora Anei Bogdan, apariții spectaculoase pe rețelele de socializare: „O fire foarte rebelă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
psychokiller
psychokiller  •  06 Noiembrie 2020, 13:00

Ana... febletea mea*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează