SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PARMA

Ana Bogdan - Mayar Sherif, pentru un loc în finala turneului de la Parma » Meciul a fost amânat din cauza ploii!

Ana Bogdan (29 de ani, 53 WTA) și egipteanca Mayar Sherif (26 de ani, 74 WTA) se înfruntă astăzi, după ora 18:30, în semifinalele turneului WTA 250 de la Parma.
Ana Bogdan (29 de ani, 53 WTA) și egipteanca Mayar Sherif (26 de ani, 74 WTA) se înfruntă astăzi, după ora 18:30, în semifinalele turneului WTA 250 de la Parma.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 18:29 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 18:29

Ana Bogdan (29 de ani, 53 WTA) și egipteanca Mayar Sherif (26 de ani, 74 WTA) ar fi trebuit să se înfrunte astăzi în semifinalele turneului WTA 250 de la Parma. Din cauza ploii, meciul a fost amânat pentru sâmbătă. Tot atunci se va juca și ultimul act.

  • În cealaltă semifinală, tot mâine, se întâlnesc Maria Sakkari (7 WTA) și Danka Kovinic (78 WTA)

Ana Bogdan - Mayar Sherif, în semifinale la WTA Parma

Ana Bogdan joacă a doua semifinală din luna septembrie, după cea de pe hardul de la Portoroz. La Parma, pe zgură, jucătoarea „tricoloră” a acuzat probleme medicale în optimea de finală contra lui Anna Karolina Schmiedlova (28 de ani, 118 WTA), a primit îngrijiri medicale în mai multe rânduri, dar a găsit puterea să se impună. Ieri, în „sferturi”, a trecut în două seturi de Irina Begu (32 de ani, 33 WTA), scor 6-2, 7-6(6).

Ana Bogdan, în forma carierei 

Cu punctele obținute pentru calificarea în semifinale la Parma, Ana Bogdan a urcat până pe locul 46 într-o ierarhie WTA live, virtuală. Este cea mai bună clasare din carieră! Dacă va câștiga turneul va ajunge pe poziția 41. 

10.999 dolaria câștigat Ana Bogdan pentru calificarea în semifinale la Parma. Câștigătoarea turneului se va alege cu un cec în valoare de 33.195 $, iar finalista cu 19.743 $.

Cine e Mayar Sherif, adversara Anei Bogdan 

Mayar Sherif, adversara Anei din semifinale, nu are niciun titlu WTA în palmares. Cel mai bun loc ocupat în cariera a fost 44, în iulie 2022. 

Mayar este prima jucătoare din istoria Egiptului care s-a calificat pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, care a câștigat un meci pe tabloul principal al unui Grand Slam și care a participat la Jocurile Olimpie.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Final cu scântei la un turneu de tenis din Franța » Doi jucători au fost la un pas de bătaie și a fost nevoie de intervenția arbitrului pentru a-i despărți!

Daria Kasatkina, atacată în Rusia: „Nu vrem să mai auzim de ea! Vom depune o cerere la Procuratură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trandafir
Trandafir  •  01 Octombrie 2022, 08:04

Felicitari pentru victorile obtinute si succes mai departe !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează