SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Daria Kasatkina, atacată în Rusia: „Nu vrem să mai auzim de ea! Vom depune o cerere la Procuratură”

Roman Teryushkov, un deputat al Dumei de Stat din Rusia, i-a transmis Dariei Kasatkina (25 de ani, 11 WTA) un avertisment, după declarațiile recente oferite împotriva regimului lui Vladimir Putin. +17   FOTO
Roman Teryushkov, un deputat al Dumei de Stat din Rusia, i-a transmis Dariei Kasatkina (25 de ani, 11 WTA) un avertisment, după declarațiile recente oferite împotriva regimului lui Vladimir Putin.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 16:06 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 16:07

Roman Teryushkov, un deputat al Dumei de Stat din Rusia, i-a transmis Dariei Kasatkina (25 de ani, 11 WTA) un avertisment, urmare a declarațiilor recente împotriva regimului lui Vladimir Putin.

Daria Kasatkina a condamnat vehement războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. Într-un interviu acordat în luna iulie a acestui an, a 11-a jucătoare a lumii recunoștea că se teme să se întoarcă acasă și le transmitea sportivilor ruși să ia în calcul schimbarea cetățeniei. Replica a venit din partea deputatului Roman Teryushkov.

România - Ungaria se joacă în noua Polivalentă de 30 de milioane de euro: „Mai modernă decât cea de la Cluj, concurează cu orice sală din Europa!”
Billie Jean King Cup
România - Ungaria se joacă în noua Polivalentă de 30 de milioane de euro: „Mai modernă decât cea de la Cluj, concurează cu orice sală din Europa!”

Avertisment pentru Daria Kasatkina

„Din păcate, din motive necunoscute, o persoană ca ea a primit un titlu onorific și e considerată un simbol al sportului. Totul despre nivelul ei este clar. Ea este persoana care iese în evidență. Cetățenia elvețiană este o prioritate pentru ea.

Ea îi încurajează pe tinerii noștri să schimbe cetățenia sportivă. Totul despre ea este clar. Lăsați-o să trăiască acolo, nu vrem să auzim de ea.

Nu am depus o cerere, dar o vom depune la procuratură și la Ministerul Sportului în viitorul apropiat. Ministerul ar trebui să își modifice ordinul de acordare a titlurilor onorifice, astfel încât să fie posibilă revocarea titlurilor de la persoanele care fac politică antistatală cu o astfel de retorică stupidă,” a spus Teryushkov, potrivit Russia Posts.

A 12-a jucătoare a lumii a vorbit despre orientarea sa sexuală: „Da, am o iubită!”

Daria Kasatkina, cea mai bună jucătoare a Rusiei în acest moment, vorbise despre orientarea bisexuală și în urmă cu un an. Între timp, a 12-a jucătoare a lumii acumulat noi experiențe și a vorbit public despre ele într-un interviu acordat jurnalistului rus Viktor Kravchenko.

Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
+13 FOTO

Dacă am o iubită acum? Da! Nu am vorbit niciodată atât de deschis despre asta, în fața unei camere. Dar acum mă simt bine. Să te ferești pentru un timp atât de îndelungat e complicat. Trebuie să fii împăcat cu tine, ăsta e singurul lucru care contează
- Daria Kasatkina

VIDEO Ion Țiriac, despre moștenirea pe care vrea s-o lase Capitalei: „Ținta mea ar fi să fac un turneu de 500 de puncte la București”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep revine pe teren în decembrie: „Este o onoare!”

EXCLUSIV „Mă stupefiază lipsa asta de interes!” » Ion Țiriac se întreabă de ce România nu are un Alcaraz: „Noi nu avem nici suta aia de copii”

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (6)
bogdan23a
bogdan23a  •  30 Septembrie 2022, 01:06
Postat de blahblahblah111 pe 29 Septembrie 2022, 16:37

Puteti sa incetati sa o promovati pe dereglata asta? Nu ne pasa.

Poti sa incetezi sa te mai promovezi singur pe aici?

trandafir
trandafir  •  29 Septembrie 2022, 23:13

Nu pricep ce relevanta are pentru sportul romanesc. Alo GSP ! La sport nu va mai pricepeti ? La fleacuri, barfe, can can sunteti pe locul 1.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Septembrie 2022, 18:48
Postat de blahblahblah111 pe 29 Septembrie 2022, 16:37

Puteti sa incetati sa o promovati pe dereglata asta? Nu ne pasa.

Tovarășe, de ce ai deschis articolul dacă te simți asaltat de “***”?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează