SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova: „Nu îmi e frică să îmi exprim clar părerea. Ambițiile personale și motivele politice nu pot justifica violența”

Anastasia Pavlyuchenkova // Foto: Imago
Anastasia Pavlyuchenkova // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 15:38 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 16:22

Jucătoarea de tenis din Rusia, Anastasia Pavlyuchenkova (30 de ani, 14 WTA), a condamnat decizia invadării Ucrainei de către armata rusă și a făcut un apel la pace.

Anastasia Pavlyuchenkova a transmis un mesaj curajos, în care a catalogat drept nejustificată decizia președintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a invada Ucraina. Jucătoarea de tenis crede că „ambițiile personale și motivele politice” se ascund în spatele acestei decizii. Pavlyuchenkova a încheiat mesajul cu un apel la pace.

Reacții dure în Ucraina după ce Junior Moraes a părăsit țara și a ajuns în România: „A reuşit să ocolească legile!”
RAZBOI ÎN UCRAINA
Reacții dure în Ucraina după ce Junior Moraes a părăsit țara și a ajuns în România: „A reuşit să ocolească legile!”

Anastasia Pavlyuchenkova: „Ambițiile personale și motivele politice nu pot justifica violența”

„Joc tenis de când eram copill. Am reprezentat Rusia toată viața. Aceasta e casa mea și țara mea. Dar acum sunt speriată complet, la fel ca prietenii și familia mea. Dar nu îmi e frică să îmi exprim clar poziția. Sunt împotriva războiului și a violenței.

Ambițiile personale și motivele politice nu pot justifica violența. Ne este periclitat viitorul nostru și al copiiilor noștri. Sunt confuză și nu știu cum să ajut în această situație. Sunt doar o sportivă care joacă tenis. Nu sunt un om politic, nu am experiență în toate astea. Pot doar să îmi exprim public dezacordul cu aceste decizii și să vorbesc deschis despre asta.

Opriți violența, opriți războiul!”, este mesajul transmis de Anastasia Pavlyuchenkova pe contul său de Twitter.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Mihai Leu a vorbit la superlativ despre frații Klitschko: „Oameni de admirat, un exemplu bun pentru ucraineni”

Uniți pentru Ucraina! Cinci foști mari sportivi s-au alăturat armatei ucrainene! Printre ei, un pugilist fost campion mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  28 Februarie 2022, 16:59

Daca va uitati atent, toti astia care "critica" si sunt prezentati drept curajosi de fapt au doar un mesaj pacifist vag. Ei spun ca vor pace, dar spun oare ca razboiul e gresit? ca este o invazie? ca Putin greseste??? Nope.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close