SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚIE

Ce bună ar fi fost gluma dacă nu-l trăda matematica! Andre Agassi, declarație virală despre Novak Djokovic: „Dacă Steffi mă părăsește vreodată...”

Andre Agassi // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Andre Agassi // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 16:51 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 17:05

Fostul mare jucător de tenis Andre Agassi (53 de ani), de 8 ori câștigător de Grand Slam, a încercat o glumă despre Novak Djokovic (36), cel mai de succes tenisman al tuturor timpurilor, dar a fost trădat de calculele matematice.

Andre Agassi i-a fost antrenor lui Djokovic în perioada mai 2017 - martie 2018. Americanul l-a urmărit la treabă pe Djokovic îndeaproape și nu este deloc surprins de faptul că sârbul a devenit cel mai de succes tenisman de istorie, singurul cu 24 de trofee de Grand Slam în vitrină.

Într-o intervenție recentă la The Pat McAfee Show, Agassi, de 8 ori câștigător de Grand Slam la simplu, a încercat să facă o glumă la adresa lui Djokovic, în care și-a inclus soția, pe Steffi Graf, de 22 de ori câștigătoare de Grand Slam. Din păcate pentru fostul mare jucător, calculele s-au dovedit problematice.

Novak Djokovic, numărul 1 la final de sezon pentru a opta oară! » Va bifa a 400-a săptămână în fruntea clasamentului ATP
ATP FINALS
Novak Djokovic, numărul 1 la final de sezon pentru a opta oară! » Va bifa a 400-a săptămână în fruntea clasamentului ATP

Andre Agassi, trădat de matematică în declarația virală despre Novak Djokovic

Hai să vedem. Dacă Steffi mă părăsește vreodată primesc jumătate dintre Slam-urile ei, corect? Aș ajunge pe la 29, așa că Novak are ceva până să mă ajungă”, a spus Agassi.

În realitate, dacă ar primi la „partaj” jumătate dintre Slam-urile soției, adică 11, Agassi ar ajunge la 19, cu 10 sub cât a calculat el și cu 5 sub ce are Djokovic în palmares acum.😁

Tot despre Djokovic, Agassi a spus:

„Este o persoană incredibil de interesantă și complicată, așa cum suntem toți. Când lucram cu el avea 12 Slam-uri și am spus-o fără dubii: «Dacă tipul ăsta nu trece de 20 de Slam-uri, ar fi un eșec». Lucrurile de care este capabil pe teren sunt absolut remarcabile. Remarcabile”.

VIDEO: Novak Djokovic, declarații după câștigarea Masters-ului de la Paris

Mai multe știri din tenis:

Krejcikova și Siniakova se despart după 7 titluri de Grand Slam și un titlu olimpic » Begu și Niculescu le-au învins în Fed Cup

Serbia - România 0-4 » „Tricolorele” merg mai departe în Billie Jean King Cup! Jaqueline Cristian a adus puncul decisiv

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
motorfoka
motorfoka  •  14 Noiembrie 2023, 00:27

Mai are o sansa dupa despartirea de Steffi, daca o ia mai apoi pe Serena de nevasta ...

magic7
magic7  •  13 Noiembrie 2023, 19:11

Agassi greseste la matematica, iar Daniel Grigore la logica. Daca titlurile de Grand Slam ar fi supuse partajului, atunci de ce ar face exceptie cele castigate de Agassi ? Prin urmare ar avea 15 , nu 19 !

adriand
adriand  •  13 Noiembrie 2023, 17:38

Gluma este foarte buna daca o spune Steffi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează