SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO Intrată pe „blat” la Australian Open, Andreea Bălan nu l-a „ratat” nici pe Novak Djokovic! Ce s-a întâmplat câteva minute înainte de primul meci al sârbului

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 10:46 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 12:05

Andreea Bălan pare că se simte de minune la Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului.

Artista este prezentă la Melbourne alături de iubitul său, Victor Cornea, care concurează în proba de dublu a turneului. Iar vedeta se distrează la maximum în complexul australian.

FOTO. Andreea Bălan face senzație la Australian Open

+45 FOTO

Pentru a putea avea acces peste tot la turneul australian, Andreea Bălan a fost înregistrată ca făcând parte din echipa lui Cornea, în calitate de antrenor. Astfel, ea a putut intra pe „Rod Laver Arena”, unde s-a fotografiat în mai multe ipostaze.

După ce s-au fotografiat cu Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, cuplul momentului în tenis, Andreea Bălan și Victor Cornea nu au ratat ocazia de a se poza alături de sârbul Novak Djokovic, liderul ATP și principalul favorit al turneului.

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a tenisului, locul 1 Mondial, unicul Novak Djokovic. E cu doar câteva minute înainte de turul 1 la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„E cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Dar iată-mă aici”, spunea Andreea Bălan când a ajuns în Australia.

Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut. 

- Victor Cornea, pentru revista VIVA.

+45 FOTO

Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac.  

- Andreea Bălan, pentru VIVA!

Citește și:

Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”
ANGLIA
Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Conrad06
Conrad06  •  15 Ianuarie 2024, 00:35
Postat de camcam pe 14 Ianuarie 2024, 14:35

asta da mama !!! saracele fete ... azi in america pe urma australia pe urma unde o mai fi . in ritmul asta in scurt timp fetele nu vor mai sti cine le este mama.

Daaaa'....dar toate stiu ca tatal e Bisturiu si o sa il pupe toate după in tradiția ce au invatat-o acasă...;)

Van_Basten
Van_Basten  •  14 Ianuarie 2024, 14:58

Balanca zici ca e sora mai mica a Loredanei Groza. Injectata ca un pui de crescatorie.

camcam
camcam  •  14 Ianuarie 2024, 14:35

asta da mama !!! saracele fete ... azi in america pe urma australia pe urma unde o mai fi . in ritmul asta in scurt timp fetele nu vor mai sti cine le este mama.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează