GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”

Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook +24   FOTO
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 12:27 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 12:39

Annie Kilner (31 de ani), soția lui Kyle Walker (33 de ani), a decis să se despartă de fundașul lui Manchester City, după ce acesta a făcut și al doilea copil cu amanta Lauryn Goodman (32 de ani).

Kyle Walker este căsătorit cu Annie Kilner. După o relație tumultuoasă, cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2021 și au trei copii, pe Roman, Riaan și Reign.

Deși în ultimii ani de relație se zvonea că englezul ar fi călcat strâmb de mai multe ori, Annie a decis să-l ierte pe fotbalist, acum lucrurile par destul de clare.

FOTO. Kyle Walker, dat afară din casă de soție după ce a făcut și al doilea copil cu amanta

Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Getty Images
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Twitter
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: The Sun
+20 FOTO

The Sun a relatat despre întâlnirile tot mai frecvente dintre Walker și Lauryn Goodman, amanta lui, care a dezvăluit că cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. La aflarea veștii, Annie Kilner a decis să se separe de partenerul său de viață din ultimii 16 ani.

Walker a fost dat afară din căminul conjugal și nu mai locuiește la proprietatea de 2,5 milioane de lire sterline a familiei din Manchester.

„Scriu acest mesaj ca răspuns la articolele tot mai multe din mass-media despre mariajul meu cu Kyle și în încercarea de a-mi proteja familia de lumina reflectoarelor. Din păcate, după mulți ani de căsnicie și trei copii minunați împreună, am decis să mă despart de Kyle pentru o perioadă de timp.

Nu doresc să comentez mai mult în legătură cu acest subiect. Deocamdată, cer ca intimitatea mea și a celor trei copii mici ai noștri să fie respectată în această perioadă dificilă”, a scris Annie Kilner pe Instagram.

Kyle Walker îi prezintă scuze: „E o femeie incredibilă”

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, jucătorul de fotbal a reacționat și i-a prezentat scuze public soției sale.

„Annie este o femeie extraordinară și nu pot decât să-mi cer scuze pentru supărarea pe care i-am provocat-o. Ea face parte din viața mea de foarte mult timp și asta nu se va schimba niciodată, de dragul copiilor noștri. 

Vă rog să ne respectați intimitatea, și în special pentru copiii noștri mici, în timp ce trecem prin aceste momente dificile”, a fost mesajul lui Kyle Walker, pe rețelele sociale.

Annie Kilner, soția lui Kyle Walker. Foto: Instagram
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Getty Images
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Twitter
Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker. Foto: Facebook
+20 FOTO

Kyle Walker și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie

Nu este pentru prima dată când starul lui Pep Guardiola calcă pe bec în afara gazonului.

În martie 2023, Kyle Walker a fost filmat beat, într-un bar din Manchester, în timp își dădea chiloții jos în public și pipăia pe sâni și săruta o femeie, care nu era nevasta lui.

Citește și:

Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ...
DEZVĂLUIRE
Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ..."
Cum arăta Corina Caragea la vârsta de 19 ani » Prezentatoarea avea părul scurt și a fost dansatoare în echipa emisiunii „Surprize, Surprize”
MONDEN
Cum arăta Corina Caragea la vârsta de 19 ani » Prezentatoarea avea părul scurt și a fost dansatoare în echipa emisiunii „Surprize, Surprize”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
ionelvancea74
ionelvancea74  •  02 Februarie 2024, 09:08

I-a cerut scuze? :)))) Hai, nu, pe bune? :))

VardyParty
VardyParty  •  13 Ianuarie 2024, 22:19
Postat de Van_Basten pe 13 Ianuarie 2024, 21:31

Numitorul comun la cei trei enumerati de tine: neveste machidoance. Si Simo va fi o sotie model, Ciuruc a fost doar incalzirea.

Ideea este ca nevasta e bine sa fie și verișoară de-a doua cu tine - dacă se poate - ca atunci banii... pfoalei! Uite, de exemplu am o (fosta) prietena chirurg. Bani, poziție, epoltetsi invizibili, viitoare pensie mare, tot tacâmul, plus ceva mic prin Austria, you know what I mean. (Don't ask, Basteitos, don't ask). Si, anyhoo, i-am recomandat sa se cupleze cu un popa. Zic, "Uite draga, el poate înmormânta legal și la reducere greșelile tale. Ca ce îmi ceri tu mie, e de-a dreptul Bond. James Bond." Da' ce crezi? Asculta careva? Nem.

VardyParty
VardyParty  •  13 Ianuarie 2024, 22:13
Postat de Van_Basten pe 13 Ianuarie 2024, 21:29

Ryan, chiar ma intrebam ce mai face. S-a facut baiat de casa. Prima nevasta a Bursucului cred ca si acum umbla putin descentrata. https://orangesport.ro/ce-mai-face-radu-niculescu-transformarea-uluitoare-a-jucatorului-care-i-a-provocat-probleme-in-casnicie-lui-dan-petrescu-exclusiv-21013358

Cum ar zice Nea Iordache frizerul, Dumnezeu sa-l ierte: "Din cocos nu faci găina, nici din minge Artex sa nu se descentreze. E-he!" Si asta înainte de Twitter, yutiub si alte platforme pentru domnișoare all-inclusive - asta e, Bastenitos, băiatule. Sa trăiești!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close