GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRE

FOTO Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ..."

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 21:45 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 23:27

În vârstă de 36 de ani, românca Mădălina Ghenea a spus că nu auzise până acum de Radu Drăgușin (21 de ani), devenit între timp cel mai scump fotbalist român din toate timpurile. Dar că îl susține. 

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial la Tottenham, după transferul în valoare de 25 de milioane de euro de la Genoa.

Mădălina Ghenea nu a auzit de Radu Drăgușin: „Nu știam cine este, a trebuit să-l caut pe Google”

Într-o sesiune de interacțiune cu fanii de pe Instagram, în care Mădălina Ghenea a răspuns mai multor întrebări, celebra actriță a recunoscut că nu auzise până acum de Radu Drăgușin.

„Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru”

Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ...

Întrebată „Ce părere ai despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham?”, actrița a răspuns: „A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep. Oricine face România mândră, are nevoie de sprijinul nostru!”.

+45 FOTO

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tenismenul Grigor Dimitrov

Timp de câteva luni de zile, bulgarul Grigor Dimitrov și românca Mădălina Ghenea au format un cuplu. Dacă la începutul relației au fost foarte discreți, se fereau de paparazzi, dar evitau și să-și facă declarații în mediul online, pe parcurs și-au făcut curaj și și-au trăit public relația de iubire.

Nu era competiție sportivă la care ea să nu își facă prezența, să nu îl susțină din tribune. Românca avea grijă să îi fie alături iubitului mai ales când acesta nu avea succes pe terenul de tenis, în săruta după fiecare partidă, încurajându-l că în viitor o să-și arate adevăratul talent.

Totul a decurs bine între ei pentru o perioadă, ulterior relația s-a răcit și au ajuns la despărțire. În octombrie, după 7 luni de iubire, cei doi au pus punct relației, cu toate că mulți fani spuneau că ei formează cuplul perfect. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu se mai urmăresc pe Instagram și chiar și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.

VIDEO. Prima zi a lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur

Vezi și alte știri:

Iancu n-a putut să oprească prăbușirea „tricoloră” » România, învinsă clar de Austria în primul meci de la Campionatul European de handbal masculin! Ce urmează
EURO 2024
Iancu n-a putut să oprească prăbușirea „tricoloră” » România, învinsă clar de Austria în primul meci de la Campionatul European de handbal masculin! Ce urmează
Concluziile lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut ultimul amical din Antalya: „Noii jucători s-au integrat bine. Trebuie să reglăm niște lucruri”
RAPID
Concluziile lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a pierdut ultimul amical din Antalya: „Noii jucători s-au integrat bine. Trebuie să reglăm niște lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
Moshu
Moshu  •  13 Ianuarie 2024, 20:18

Celebra actrita ? Cine-i asta frate, la ce teatru joaca ?Vai de mama ei,n-a auzit de Dragusin dra sigur nici el nu stie cine-i celebra si pun pariu ca nici n-a cautat-o pe goagal nu-l intereseaza ! Madama o fi interesata de ...

VardyParty
VardyParty  •  13 Ianuarie 2024, 18:41
Postat de Catalynn_14 pe 13 Ianuarie 2024, 10:12

De ce ar fi știut!? Ăla e mult prea tânăr, iar ea nu a trecut încă de 40 măcar pt a deveni “cougar”, dar mai ales era un sărac. Mai vorbim peste 7-8 ani, mai ales ca acum a și aflat de el! :-))))))

Too late. Deja fata 3 sa întoarcă acum pagina la 37 primaveri; nişa ei nu mai poate fi unul de 21 de ani, unless ca e pool bhoi. Cicā ar lua ceva meditații, nu de la Johannis cum sa faci case (asta stie), ci de la aia micā a lui Ferrari, despre cum sa desfaci case. Iar cu 46 de ani mai “in varsta”, e tocmai bine. Se vede multa lumina la capătul tunelului. Fun years ahead. Happy days, vorba lui Drew. Si, sigur, Ghenea nu e maşinista la Fery, e her own man, ce Dumnezeu! Pe scurt my friend, you and I will have a hell of a ride in the next 3 to 5, and not at East Moline Correctional Centre.

muzzi1
muzzi1  •  13 Ianuarie 2024, 17:44
Postat de Van_Basten pe 13 Ianuarie 2024, 14:05

Ce urat final... Sita e parfumata si bine intretinuta... Ce zici de asta? Iar diferenta e de 14 ani, deci numai buna.

cat ar fi ea de bine intretinuta, tot nu e sita uneia de 20 de ani! parfumata probabil, dar sa nu fie intr-un mod neplacut, mai ales ca ea e mai inchisa sa culoare!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează